ΞΕΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΙΑ ΚΟΥΝΕΛΗΣ-ΘΥΜΑ ΚΑΦΕ ΡΕΛΟΥ. ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΒΙΩΝΕΙ Η ΧΩΡΑ

Συντάχθηκε απο τον/την Makelaris 
kiverinisi-dosilogon
Ούτε στα χειρότερα όνειρά τους δεν περίμεναν οι ψηφοφόροι ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ ότι οι δύο πολιτικοί τους αρχηγοί θα ξέπεφταν τόσο πολύ. Κατά απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του makeleio.gr που επιβεβαίωσε ακόμα και ο πάντα "ενημερωμένος" Λαζόπουλος(θα σας λέγαμε να μην τον υποτιμάτε γιατί είναι διαόλου κάλτσα και καλύτερα πληροφορημένος από τον καλύτερο πολιτικό συντάκτη του καναλιού του), οι δύο συγκυβερνήτες του Σαμαρά συναινούν τελικά στο "ΝΑΙ", σκύβουν το κεφάλι, βρίσκουν την χρυσή τομή και όλα καλά όλα ωραία.
Είναι θέμα ωρών. Το αντάλλαγμα; Η αντιπροεδρία στον επερχόμενο ανασχηματισμό. Τους το βουλώνει με αξιώματα το στόμα και την μωροφιλοδοξία ο Τσολάκογλου ο Β. Οι μέθοδες είναι γνωστές. Από το πρώην ανατολικό πλόκ. Εαν κάνεις συχνά παρέα με τον Κόκκαλη , μαθαίνεις τα πάντα. Έτσι Αντώνη;(Τι περίεργο ρε Αντώνη, ούτε μία φωτογραφία στο διαδίκτυο μαζί με τον Σωκράτη;).
Η χώρα ζεί τις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας της. Μέρες που μπήκαν οι Γερμανοί στην Αθήνα. Τότε που ένας επίορκος παπάς όρκισε την δοσίλογη κυβέρνηση Τσολάκογλου.
Λίγα είναι τα ψωμιά τους. Είναι πια ξεκάθαρο. Το θέμα είναι ότι θα ξεκάνουν πρώτα τον ταλαίπωρο το κόσμο που δεν φταίει σε τίποτα. Αυτοί που δεν ψήφισαν τους προδότες εννούμε. Τους άλλους, δεν τους λυπόμαστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: