Δραγασάκης: «Ζούμε τη σκόπιμη υποβάθμιση της πολιτικής και του κοινοβουλίου»

Ο Γ. Δραγασάκης στο Κόκκινο για την 3ημερη διαδικασία στη Βουλή, τα «επιχειρήματα» Σαμαρά, τη στάση των βουλευτών της ΝΔ
«Ακουγα μια παραπολιτικού τύπου ανάλυση για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ από τους βουλευτές της ΝΔ αντί να μιλούν για το κυβερνητικό τους έργο», τόνισε ο Γ. Δραγασάκης μιλώντας στο Κόκκινο 105,5 και τον Κ. Αρβανίτη σήμερα το πρωί.
Και πρόσθεσε: «Την τελευταία μέρα, δε, δεν υπήρχαν καν βουλευτές της ΝΔ να μιλήσουν, υπήρχε μια άρνηση των βουλευτών της ΝΔ να παίξουν αυτό τον ρόλο. τα πράγματα στη ΝΔ δεν είναι βολικά για τον κ. Σαμαρά. Μέσω της ομιλίας του απαντούσε στους πολιτικούς του αντιπαλους».
«Σε μια στιγμή όπου έπρεπε να γίνουν επιλογές (...), που η οικονομία έχει μπει σε μια ακόμη επικίνδυνη φάση της κρίσης, ένα σπιράλ καταστροφής, η ΔΗΜΑΡ πρέπει να δει σοβαρά τις επιλογές της αν θέλει να υπάρχει στο πολιτικό στερέωμα», σχολίασε ο Γ. Δραγασάκης για τη στάση της ΔΗΜΑΡ.
Ο Γ. Δραγασάκης αναφέρθηκε στα βασικά σημεία της ομιλίας Σαμαρά, που επιβεβαιώνουν τις προβλέψεις του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: «Ο Αντ. Σαμαράς μίλησε για εκλογές το 2016, τι σημαίνει αυτό; Ότι θα προχωρήσουν σε νέα πιο αυταρχικά μέτρα επειδή ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος θέλουν να μείνουν στην εξουσία ως το 2016;»
- ΑΝΑΡΤΗΣΗ- "LEFT"

Δεν υπάρχουν σχόλια: