Ο βουλευτής της ΝΔ, Μ. Ταμήλος, ομολογεί: «Μας βόλευε η Χρυσή Αυγή» (βίντεο)



«Είναι απλό: καθάριζε τους αλλοδαπούς και δε χρεωνόμασταν το πολιτικό κόστος» (!) - Για κυνική ομολογία από εκπρόσωπο της κυβέρνησης κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Action24» ο βουλευτής της ΝΔ Μ. Ταμήλος δήλωσε με πρωτοφανή κυνισμό ότι «βόλευε τη Νέα Δημοκρατία και την κυβέρνηση η Χρυσή Αυγή». Όταν προσπάθησε να «εμπλέξει» και τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «βόλευε» και την Αριστερά η δράση των νεοναζί, πήρε άμεση απάντηση από τον Στ. Κοντονή. Ο Μ. Ταμήλος με τη γνωστή ρατσιστική ρητορική, υπογράμμισε ότι η Χρυσή Αυγή «καθάριζε τους αλλοδαπούς από τις γειτονιές», με αποτέλεσμα να μη χρεώνεται η κυβέρνηση με το πολιτικό κόστος:
 
ΣΥΡΙΖΑ: «Προφανείς οι ευθύνες της κυβέρνησης για το γιγάντωμα της ναζιστικής βίας» 
«Όσο και να θέλει να κρυφτεί η κυβέρνηση και να δείξει όψιμα αντιχρυσαυγίτικα αντανακλαστικά, οι ευθύνες της για το γιγάντωμα της ναζιστικής βίας είναι παραπάνω από προφανείς» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την κυνική παραδοχή του βουλευτή Ταμήλου. Αναλυτικά το σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:
«Οι δηλώσεις του βουλευτή της Ν.Δ κ. Ταμήλου για το ότι η Χρυσή Αυγή έκανε τη βρώμικη δουλειά για τη ΝΔ, «καθαρίζοντας τις γειτονιές από τους αλλοδαπούς» έτσι ώστε το κυβερνητικό κόμμα να μην χρεωθεί το «πολιτικό κόστος» συνιστούν μια κυνική ομολογία από τα χείλη εκπροσώπου της κυβέρνησης, που εκθέτουν την ίδια, αλλά και προσωπικά τον πρωθυπουργό.  Όσο και να θέλει να κρυφτεί η κυβέρνηση και να δείξει όψιμα αντιχρυσαυγίτικα αντανακλαστικά, οι ευθύνες της για το γιγάντωμα της ναζιστικής βίας είναι παραπάνω από προφανείς και δεν μπορούν να θαφτούν κάτω από το χαλί της κυβερνητικής προπαγάνδας».
- See more at: http://left.gr/news/o-voyleytis-tis-nd-m-tamilos-omologei-mas-voleye-i-hrysi-aygi-vinteo#sthash.Utv94h9i.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: