ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΧΟΥΝΤΑ!

Τέτοια πολιτική ταξικού κανιβαλισμού δεν έχει βιώσει η ελληνική κοινωνία όλες τις τελευταίες δεκαετίες.
 Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Νέα Κρήτη» που παραθέτουμε στην εικόνα μας δείχνει πόσο αδίστακτη είναι η ακροδεξιά Ν.Δ και το σοσιαλδημοκρατικό απολειφάδι που συναποτελούν την κυβέρνηση λαϊκής καταστροφής Σαμαρά Βενιζέλου.

Μας έριξαν στην ανεργία, την ελαστική απασχόληση, μας πετσόκοψαν τον μισθού μας. Μας φόρτωσαν φορολογικά χαράτσια όπως την εποχή της τουρκοκρατίας, και εκτόξευσαν το κόστος ζωής στα ύψη. Τώρα όποιος από μας έκανε το «λάθος» και νταλαβερίστηκε με τις τράπεζες για να αγοράσει ένα σπίτι, και φυσικά δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις δόσεις του κινδυνεύει να μείνει άστεγος.

΄Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η Εφορία έχει βγάλει σε πλειστηριασμό μέσα στο 2013 περίπου 20.000 ακίνητα καθώς η απαγόρευση των πλειστηριασμών δεν ισχύει για χρέη προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία αλλά μόνο προς τις τράπεζες και τρίτους.

Ο αριθμός των κατασχέσεων καταθέσεων, μισθών, ενοικίων κτλ. σε ληξιπρόθεσμους οφειλέτες και φοροφυγάδες αυξήθηκε μέσα στο 2013 σε σύγκριση με το 2012 κατά 52.007.
Συνολικά το 2013 οι πλειστηριασμοί και οι ποινικές διώξεις ανήλθαν σε 226.010, ενώ το 2012 ήταν 164.963, δηλαδή αυξήθηκαν το περασμένο έτος σε σύγκριση με το προηγούμενο κατά 61.047.

Δεν υπάρχουν σχόλια: