Οι περισσότεροι βουλευτές είναι για λύπηση

 Άβουλοι,άνευροι και σκοταδόψυχοι πορεύονται στα τυφλά και ζουν μέσα στο φόβο,την υποτέλεια, τους συμβιβασμούς,το ψέμα,τις ίντριγκες,την καμαρίλα,τη σαπίλα

Οι Σκοταδόψυχοι
Τελικά Πιτσιρίκο, οι περισσότεροι βουλευτές είναι για λύπηση. Να έχουν μόνο μια ζωή και να την χαλαλίζουν έτσι. Ειδικά οι πιο νέοι,που δυστυχώς το αίμα τους έχει γεράσει πριν την ώρα του και το σκοτάδι της οπισθοδρόμησης και της συντηρητικότητας που απλώνεται ταχύτατα στην ολόφωτη χώρα μας έχει γεμίσει τις ψυχές τους.
Κι έτσι άβουλοι,άνευροι και σκοταδόψυχοι πορεύονται στα τυφλά και ζουν μέσα στο φόβο,την υποτέλεια, τους συμβιβασμούς,το ψέμα,τις ίντριγκες,την καμαρίλα,τη σαπίλα,το άγχος για την εύνοια ή την απαρέσκεια του Αρχηγού. Κι όλα αυτά για τη διατήρηση της γαμημένης της έδρας τους. ‘Η για το όνειρο του υπουργικού θώκου.
Να μην μπορούν ούτε να γελάσουν, ούτε να αστειευθούν ούτε να συμπεριφερθούν σαν φυσιολογικοί άνθρωποι αν δεν το εγκρίνει κάποια εξουσία ανώτερη από την...
δική τους.
Κι αν η ανθρώπινη φύση τους κάποια φορά υπερισχύσει της απαίσιας σύμβασης μέσα στην οποία είναι υποχρεωμένοι να ζουν και αφεθούν στο αυθόρμητο γέλιο και τη χαρά της στιγμής,αλίμονό τους! Ειδικά αν αυτό το γέλιο και η διασκέδασή τους πηγάζει από κάποιο αστείο πολιτικού τους αντιπάλου.Θα το πληρώσουν ακριβά.
Με «χέσιμο» ,»τράβηγμα του αυτιού», άμεσες ή έμμεσες απειλές στο παρασκήνιο και σε δημόσιο εξευτελισμό και αυτογελοιοποίηση στο προσκήνιο.
Θα υποχρεωθούν να κάνουν μια σιχαμερή, αναξιοπρεπή δήλωση με την οποία θα παίρνουν πίσω εκείνη τη μοναδική ελεύθερη ανθρώπινη στιγμή τους, τη στιγμή που παραδομένοι στην γενικότερη ευθυμία γέλασαν με την καρδιά τους με την αστεία μεταμφίεση και κωμική συμπεριφορά λόγω τοπικού εθίμου κάποιου πιο τολμηρού, πιο αντισυμβατικού από αυτούς που διάολε δεν είναι δα και κανένας εχθρός !
Συνέλληνας,συνάδελφος και μάλιστα συντοπίτης τους είναι!
Τι κι αν ο φακός ,αδιάψευστος μάρτυρας,τους έχει» πιάσει» να γελάνε με την ψυχή τους και να καταδιασκεδάζουν με τα αστεία καμώματα του νεαρού συντοπίτη συναδέλφου τους;
Μετά την κατσάδα από τους Ιεροεξεταστές του κόμματος ,καταπίνουν τα όποια ψήγματα ανθρώπινης αξιοπρέπειας διαθέτουν και υποχρεώνονται σε δηλώσεις που κατακεραυνώνουν το άθλιο ήθος του «Βαγγέλη του Παραβάτη» που υπέπεσε στο τρομερό αμάρτημα να φορέσει τα «τιμημένα» ράσα στην τοπική γιορτή που η απαρχή της της χάνεται στα βάθη των αιώνων και που οι συμμετέχοντες είναι καρναβαλιστές.
Βλέπεις, πήγε κι αυτός ο ευλογημένος και φόρεσε ράσα προκαλώντας την ιερή οργή των»Άγιων» Πατέρων που μέσω πύρινων ανακοινώσεων ζητάνε την διαγραφή του(!) γιατί πρόσβαλε τα θεία.
Δεν φόραγε καμιά σωμόν γούνα σαν τον Αρχιμανδρίτη τους που μακιγιαρισμένος πόζαρε με τόση χάρη μπροστά στον φωτογραφικό φακό! Φύλλο δεν θα κουνιότανε κι όλοι θα ήταν ευχαριστημένοι!
Κι η νεαρή συνάδελφός του βουλευτής της ΝΔ που έκανε εκ των υστέρων την άθλια» δήλωση μετάνοιας» για το γέλιο της».
Και το Παπαδαριό που ενώ του αρέσει να ανακατεύεται στα πολιτικά πράγματα δεν είπε λέξη για τα 25 ευρώ που θα πληρώνουν οι φτωχοί και οι άνεργοι για να νοσηλευτούν στα άθλια Νοσοκομεία αυτής της γελοίας Χώρας.
Αλλά και εκείνος ο νερόβραστος τύπος,νεαρός κι αυτός, που ήταν καλεσμένος σήμερα σ’ ένα κανάλι σαν εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κι όταν τον ρώτησαν για το θέμα του «Παραβάτη», το οποίο η διαπλοκή σε αγαστή συνεργασία με την Εκκλησία βαθμιαία το γιγαντώνει για να κρύψει τη μπόχα των μιζαρισμένων απ΄τους οπλάδες σάπιων κομμάτων της Συγκυβέρνησης, είπε το εξής καταπληκτικό:»Καλό θα είναι κι ο σύντροφος Διαμαντόπουλος να προσέχει λίγο!»
Μόλις το άκουσα Πιτσιρίκο σε θυμήθηκα: Αυτοί στο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλουν ή δεν μπορούν να συγκρουστούν με όσους από τους Επισκόπους εκπροσωπούν τον σκοταδισμό του οπισθοδρομικού φαρισαϊκού Ιερατείου , θα θελήσουν ή θα μπορέσουν να συγκρουστούν με το έρεβος του διεθνούς «Ιερατείου» των Αγορών;
Συμπέρασμα: Σκοτάδι μαύρο παντού.Γέμισε η χώρα του Αριστοφάνη σκοταδόψυχους και» μιας πεντάρας νιάτα» κι εμένα μου’ ρχεται ν’ ανέβω στο τραπέζι και να κάνω κικιρίκου σαν τον Κωνσταντίνου την ώρα που ο ποιητής Φανφάρας απήγγειλε τον «Σκοταδόψυχο» στην παλιά ελληνική ταινία.-
Καληνύχτα
Άννα
(Αγαπητή Άννα, αυτή είναι η Ελλάδα και πρέπει να είμαστε χαρούμενοι που την βλέπουμε πια καθαρά. Χωρίς την φούσκα της «ευημερίας». Οι Έλληνες λατρεύουν την εξουσία αλλά ακόμα περισσότερο λατρεύουν να είναι γνωστοί. Δεν τους νοιάζει ο λόγος. Ας είναι και για βίζιτες. Θέλουν να γίνουν διάσημοι. Δεν καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει αυτό -ίσως οφείλεται στον χαμηλό αυτοσεβασμό της φυλής των ραγιάδων-, αλλά είναι μια πραγματικότητα. Επίσης, είναι τραγικός ο καθωσπρεπισμός, ο μικροαστισμός, η υποκρισία με την «Ορθοδοξία» και όλες αυτές τις ανοησίες με «τα ιερά και τα όσια» που κάνουν την Ελλάδα να μοιάζει με τη χώρα των Ταλιμπάν. Το ευχάριστο είναι ότι ήδη πνιγόμαστε μέσα στον εμετό της υποκρισίας μας. Οπότε, μάλλον θα πρέπει κάτι να έχουμε μάθει από όλα αυτά. Καλή χρονιά.)
"Πιτσιρίκος"

Δεν υπάρχουν σχόλια: