ΟΝΕΙΡΟ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ Η ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ


04/02/14 - 08:17
Η Κίνηση των «58» φιλοδοξεί να αποτελέσει την κεντροαριστερή παράταξη που θα εκφράσει ένα μεγάλο ποσοστό κόσμου και θα δώσει νέα πνοή στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.
Αυτοί που την απαρτίζουν ωστόσο ή στην πλειονότητα τους είναι άνθρωποι που έχουν συντελέσει να φτάσει η χώρα εδώ που έφτασε, στη χρεοκοπία, είναι ηλικίας 60 χρόνων κατά μέσο όρο (δηλαδή ποιες φρέσκιες ιδέες;) και στην καλύτερη των περιπτώσεων αντιπροσωπεύουν ο καθένας τους την… οικογένεια του.  
Κι όμως έχουν πάρει σοβαρά το ρόλο τους και πιστεύουν πώς μπορούν να συγκροτήσουν ένα κόμμα που μπορεί να παίζει ηγετικό ρόλο στα πολιτικά δρώμενα της χώρας. Μόνο που ο λαός, αν δεν το έχουν αντιληφθεί, τους έχει πάρει στην πλάκα.
Πιστεύουν πώς με τον πρώην εκπρόσωπο της ΔΗΜΑΡ Α. Παπαδόπουλο, ο οποίος ως φαίνεται έχει καβαλίσει για τα καλά το καλάμι θα συσπειρώσουν την κεντροαριστερά και θα αποτελέσουν τον «ισχυρό αντίπαλο» του ΣΥΡΙΖΑ.
Οι μόνοι που ανησυχούν από την Κίνηση των «58» είναι το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ που βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού και λίγες ψήφους να χάσουν κινδυνεύουν να διαλυθούν. Μέχρι εκεί και τίποτα παραπάνω γι’ αυτούς που κατέστρεψαν τη χώρα και τώρα απεργάζονται μεγαλεπήβολα σχέδια.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: