Οι ευρωλιγούρηδες συνεχίζουν το έργο τους…


Η κατεδάφιση των Ελλήνων επήρθε αργά και σταθερά από το ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ. !!!  Ανέτρεψαν τις σταθερές του βίου εκατομμυρίων νοικοκυραίων, διαπράττοντας τα μεγαλύτερα εγκλήματα στην ιστορία της νεότερης Ελλάδος… Τώρα αποδέχονται και το τρίτο Μνημόνιο το οποίο μάλιστα ετοιμάζονται να μας το σερβίρουν με  ένα πιο κομψό περιτύλιγμα
Οι ευρωπαϊκές ελίτ  ετοιμάζουν πολιτικές λιτότητας, οι οποίες θα «κινεζοποιήσουν» την εργασία και θα αποδομήσουν τελείως το κοινωνικό κράτος.  Τα δικά μας ευρωλιγούρια δεν έχουν κανέναν άγχος !!! 
Οι πολιτικάντηδες δεν θα φέρουν καμία  αντίδραση σε αυτό που συμβαίνει, παρά μόνο εκ των υστέρων μόνο για να κάνουν ντόρο. 
Έχουν μάθει να υπακούν και ξέρουν  ότι θα τα φέρουν από εδώ θα τα φέρουν από εκεί και τελικά θα κάνουν επιθυμίες τους πράξη!!!!

Το επιβεβαίωσε και ο Στουρνάρας όταν είπε «Πάμε στο Eurogroup με λυμένο το θέμα των τραπεζών»δηλώνοντας μάλιστα αισιόδοξος ότι έως Κυριακή, θα έχουν ολοκληρωθεί και οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα στο σύνολό τους.

Αυτό από μόνο του όσοι θέλουμε να θυμόμαστε σημαίνει περισσότερο δυστυχία και μιζέρια!!!
Ακόμη και οι δικοί τους πανεπιστημιακοί σε μελέτες τους όπως αυτή του καθηγητή Οικονομικών στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, Σάιμον Ρεν-Λιούις,   το λένε… 
Οι πολιτικές λιτότητας, που εφαρμόζονται στην Ελλάδα, δεν είναι απλά λανθασμένες στη θεωρία, αλλά προκαλούν. 
Παραλληλίζει δε τη δραματική κατάσταση στην  χώρας μας λόγω της λιτότητας που επιβάλλει η τρόικα, με τον μεγάλο λιμό της Ιρλανδίας με 1,5 εκατομμύριο νεκρούς (1845-53), τις τραγικές επιπτώσεις του οποίου επέτεινε η βρετανική κυβέρνηση.

Μιχαλού

Δεν υπάρχουν σχόλια: