ΙΣΠΑΝΟΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ, ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΘΕΤΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΙΣΠΑΝΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ


ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ISKRA
Εκτύπωση

ΟΙ ιστορικές ΚΑΙ πρωτοφανείς ΓΙΑ ΤΑ Χρονικά Της Ισπανικής Δημοκρατίας πορείες εκατομμυρίων ισπανών πολιτών ΤΟ Σάββατο 22/3 , ΟΙ οποίες συνέκλιναν ΣΤΟ Κέντρο Της Μαδρίτης ενάντια ΣΤΗΝ τρόικα , ΤΟ χρέος , πολυακουσμένα ευρωζωνικούς εκβιασμούς , ΤΗ λιτότητα , τη φτώχεια, την ανεργία και την καπιταλιστική βαρβαρότητα , έχουν συγκλονίσει απ 'άκρου Εις άκρον ΟΛΗ ΤΗΝ Ευρωπη ΚΑΙ πολυακουσμένα εργαζόμενους ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΤΗ βλέπουν Ζωή πολυακουσμένα ΝΑ ρημάζεται ΑΠΌ τις Άγριες νεοφιλελεύθερες Πολιτικές .            
Αυτές ΟΙ συγκλονιστικά μεγαλειώδεις πορείες Των Ισπανών ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ συνιστούν ΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ γόνιμη πολυακουσμένα εργαζόμενους ΣΕ όλες τις χώρες Της ευρώπης ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ πολυακουσμένα εργαζόμενους στις χώρες ΤΟΥ ευρωπαϊκού νότου, ΟΙ οποίοι αποτελούν ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ θύματα Της Νέας ευρωενωσιακής ΚΑΙ ευρωζωνικής «αποικιοκρατίας» και λεηλασίας.      
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΘΑ λέγαμε Ότι Η. ουρανομήκης  Ισπανική ΛΑΙΚΗ αντεπίθεση  αποτελεί ΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ θετικη ΤΗΝ Αριστερά ΣΤΗΝ Ελλάδα ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Της Εργασίας Στη Χώρα Μας ΚΑΙ ΤΟΝ Ελληνικό λαό ΚΑΙ ΑΠΌ Πάνω ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Ελληνική νεολαία.  
ΕΙΝΑΙ αδιανόητο Στη Χώρα Μας ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ δοκιμάζεται ΠΙΟ Εξώφυλλου Σκληρό ΚΑΙ αδίστακτο τρόπο ΑΠΌ τις τροϊκανο-κυβερνητικές Επιλογές Η ΝΑ επικρατεί εδω ΚΑΙ Κάιρο Κοινωνικό σιωπητήριο ΜΕ ΤΟΝ Ελληνικό λαό ΣΤΟΝ « καναπέ »και τις κοινωνικές αντιδράσεις να παραμένουν σπασμωδικές, περιορισμένες, κατακερματισμένες και με ελάχιστη μαζικότητα .    
Η. ισπανική επέλαση ΛΑΙΚΗ στέλνει μηνύματα ΠΟΥ πρέπει ΝΑ ταρακουνήσουν τις αριστερές δυνάμεις ΣΤΗΝ Ελλάδα ΚΑΙ ΝΑ «αφυπνίσουν» τον ελληνικό λαό.    
Η. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Ανατροπή ΣΤΗΝ Ελλάδα  ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ημερολόγιο Ανανέωση ενας ανθόσπαρτος εκλογικός περίπατος.
Η ανατροπή στη χώρα μας δεν μπορεί να υπάρξει με την εκτόξευση σε ένα σοσιαλιστικό μέλλον, Χωρίς ΤΗ γείωση ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ Επίκαιρα μεταβατικά ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, εργασιακά , κοινωνικά αιτήματα των καιρών. Με τα αιτήματα ακόμα της διαγραφής του χρέους, Της εγκατάλειψης Της λιτότητας ΚΑΙ Της απόρριψης Των εκβιασμών ΣΤΟ Όνομα ΤΟΥ ψεύτικου παραδείσου Της ευρωζώνης           
ΣΗΜΕΡΑ ΟΣΟ ποτε Ο ΣΥΡΙΖΑ χρειαζεται ΜΙΑ ΚΑΙ Μεγάλη ουσιαστική ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ Κοινωνικό ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ειδικότερα πρωτοπόρα συμβολή ΤΟΥ ΣΕ μεγάλους ενωτικούς εργατικούς - λαϊκούς αγώνες, ενώ ΤΟ ΚΚΕ οφείλει ΝΑ εγκαταλείψει τις «μοναχικές» συγκεντρώσεις και πορείες      
Όλες  ΟΙ δυνάμεις Της Αριστεράς  οφείλουν ΝΑ ακολουθήσουν ΤΩΡΑ πολυακουσμένα δρόμους Της συνενόησης , της κοινής δράσης, Της συνεργασίας ΜΕ αμοιβαίες μετατοπίσεις ΚΑΙ Της συμπόρευσης ΓΙΑ ΜΙΑ Μεγάλη Εργατική-λαϊκή , αγωνιστική κινηματική αντεπίθεση.     
Η. Πορεία Της χώρας προς τις τριπλές Εκλογές ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ Μπορει μονο ΜΙΑ Πορεία παθητικής Αναμονής , προεκλογικών συγκεντρώσεων, ενδοαριστερών ανταγωνισμών ΚΑΙ αντιπαραθέσεων ΜΕ ΤΟ κατεστημένο, απλώς μέσα από δηλώσεις και ανακοινώσεις.     
Η. Πορεία Της χώρας προς τις τριπλές Εκλογές πρέπει ΝΑ γίνει ΠΡΩΤΑ απόλα ΜΙΑ Πορεία Μεγάλων ενωτικών αγωνιστικών πρωτοβουλιών ΚΑΙ Πορεία Μεγάλων ενωτικών αγώνων .    
Αυτος ΕΙΝΑΙ Ο Δρόμος ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ Μεγάλη εκλογική Νίκη Της Αριστεράς ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ προοδευτικά αποτελεσματική μετεκλογική Πορεία 
Η. προσπάθεια Της κυβέρνησης ΝΑ περάσει ΤΩΡΑ Στη Βουλή ΤΑ Νέα επώδυνα αντιλαϊκά μέτρα Διάμετρος: ΚΑΙ Της Νέας απαράδεκτης συμφωνίας ΜΕ ΤΗΝ τρόικα, αποτελεί μια ευκαιρία και δυνατότητα.  
Μιά  Ευκαιρία ΚΑΙ ΓΙΑ δυνατότητα κινηματικές πρωτοβουλίες  ΜΕ Φαντασία ΚΑΙ δυναμισμό ενάντια ΣΤΟ Νέο τροικανό-κυβερνητικό πακέτο, ΠΟΥ ΝΑ μπορούν γίνουν αφετηρία ΠΟΛΥ πλατιών εργατικών λαϊκών κινητοποιήσεων- ΟΙ οποίες ΘΑ ΣΕ βάλουν Νέα Δυναμική τις Εκλογές ΚΑΙ ΣΕ Νέα Δυναμική ΤΗΝ υπόθεση Της ανατροπής Στη Χώρα.       
Η. Ισπανία ΕΙΝΑΙ  ΕΝΑ Α.Ε. θετικό παράδειγμα  δείχνει ΚΑΙ ΕΝΑ Α.Ε. θετικό Αγωνιστικό Δρόμο.
Αν παλαιότερα στις πλατείες της Ισπανίας οι αγωνιζόμενοι ισπανοί πολίτες σήκωναν πανό με σύνθημα « σιγά, θα ξυπνήσουν οι Έλληνες », τώρα το επίκαιρο μήνυμα που βγαίνει από τα χείλη των Ισπανών διαδηλωτών είναι« Πολύ πιο πολλοί και πολύ πιο δυνατά για να μας ακούσουν οι Έλληνες  και όλοι οι λαοί της Ευρώπης »!
ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ?
ΑΡΗΣ Δ. ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: