ΣΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΙΜΑ Η ΟΥΡΑ ΤΟΥ (ΚΡΑΤΙΚΟΥ) ΓΑΙΔΑΡΟΥ


Posted by olympiada στο Οκτωβρίου 17, 2014

wpid-20141016043855.jpgΚΩΣΤΑ ΔΗΜ. ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ

(ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ -ΣΧΟΛΙΟΓΡΑΦΟΥ)

Ατέλειωτες ουρές ταλαιπωρημένων και ακατονόμαστες αρές /κατάρες αγανακτισμένων πολιτών οι οποίοι στοιχήθηκαν για να πληρώσουν: δόσεις φόρου εισοδήματος, τακτοποιήσεις αυθαιρέτων, ΕΝΦΙΑ κ.α, την τελευταία ημέρα του μήνα (!…).

(Σ.Σ Λόγω οικονομικών δυσκολιών είναι αδύνατη η πληρωμή μερικές ημέρες νωρίτερα, πριν να πάρουν χρήματα).

Οι (αν) αρμόδιοι εννοούν -και επιμένουν – να βασανίζουν αναίτια τους ήδη ταλαιπωρημένους, στερημένους, πενόμενους, εξαθλιωμένους πολίτες.

Ανενδοίαστα, αναίσχυντα, αναίσθητα!……

Εδώ βέβαια δεν υφίσταται η δικαιολογία / άλλοθι απαιτήσεων των Τροικανών. Και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, δεδομένου ότι στις χώρες τους οι πολίτες δεν λιποθυμούν, ούτε πεθαίνουν σε ουρές πληρωμής / ντροπής για πολιτισμένα κράτη του 21 αιώνα (!).

Είναι δικό μας (τους) επίτευγμα επίδειξης πυγμής και αναλγησίας.

Είναι απάνθρωπα όσα συμβαίνουν. Με αποκορύφωμα τον (εκ ταλαιπωρίας) θάνατο ενός 70χρονου!…..

Αλήθεια : τι θα πάθαινε το (φερόμενο ως) Κράτος μας αν πλήρωναν οι οφειλέτες πχ από 3 έως 7 του επόμενου μήνα;

Θα έσταζε η ουρά του γαιδάρου, θα έχαναν οι πομπεμένοι μανδαρίνοι την …. αίγλη της επίδειξης ισχύος τους;

Φοβούνται μήπως απομυθοποιηθούν, ξεπέσουν οι τυχάρπαστοι (αν)αρμόδιοι, πέσουν οι μετοχές τους στην πιάτσα της αυθαιρεσίας, του “αποφασίζομεν, διατάσσομεν και δεν υποχωρούμε;”. “Μέχρι τέλος του μηνός και τέρμα”.

Μαζί με τις συντάξεις, οι αναλήψεις, οι πληρωμές, οι ατέλειωτες ώρες αναμονής.

Χωρίς να συγκινείται κανείς!!!…..

Προδήλως δεν τους αρκούν οι θάνατοι όσων χάνονται από: εγκεφαλικά, εμφράγματα κ.ο.κ. όταν τους έρχονται τα “χαρτιά εξόντωσης”. Αυτούς δεν τους μετράνε οι στατιστικές τους. Απλά ήρθε η …. ώρα τους! Όσοι πηδάνε από ταράτσες και αυτοκτονούν, είναι περισσότερο … προνομιούχοι γιατί μπαίνουν στη λίστα της στατιστικής !

Αναρωτιέμαι: Ποιός θα βάλει τάξη; Ποιός θα δείξει ανθρωπιά; Δεν τους αρκούν τα δεινά που σώρευσαν; Τη χώρα που κατέστρεψαν, τους Έλληνες που εξαθλίωσαν;

Γιατί τους βασανίζουν σαδιστικά, ανελέητα ακόμη και όταν πηγαίνουν να τους πληρώσουν;

Τι θέλουν επιτέλους; Ας μας το πούν καθαρά, αντρίκεια τα κνώδαλα.

Υ.Γ Άραγε όσοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τον μάταιο τούτο κόσμο, την Ελληνική αποικία των ξένων, καθώς και οι συγγενείς τους, θα παρηγορηθούν αν συγκεντρωθούν οι 180 ψήφοι για εκλογή προέδρου Δημοκρατίας; Ή αν (μεγάλος εθνικός καημός) ο τάδε εκλεγεί πρώτος στη Β Αθηνών έναντι του β’ ή του γ’ συντρόφου του;

Θα το (ξανα)γράψω: “Α ι δ ώ ς Α χ ρ ε ί ο ι“;

Δεν υπάρχουν σχόλια: