Οι παλιοί Αριστεροί σύντροφοι ευχαριστούν τον Χρύσανθο Λαζαρίδη


Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης στα χρόνια της νιότης του στην ΑριστεράΟ Χρύσανθος Λαζαρίδης στα χρόνια της νιότης του στην Αριστερά
“ ... για τη συμβολή του στον αγώνα να σχηματιστεί αυτοδύναμη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ”
Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014 11:08
Μια επιστολή έφτασε στα χέρια μας, το κείμενο της οποίας συνέταξαν οι παλιοί, Αριστεροί σύντροφοι του alter ego του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Χρύσανθου Λαζαρίδη. Με σαφώς ειρωνική διάθεση οι παλιοί σύντροφοι του σκληρού, πλέον, Δεξιού κορυφαίου συμβούλου του πρωθυπουργού, τον ευχαριστούν για τη συμβολή του στην υπόθεση του πολύ πιθανού σχηματισμού αυτοδύναμης κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Διαβάστε την απολαυστική επιστολή μόνο στο Periodista.gr

Αγαπητέ Χρύσανθε

Εμείς οι πρώην σύντροφοι σου της ανανεωτικής αριστεράς, οι παλιοί συναγωνιστές σου του Ρήγα Φεραίου της νεολαίας του ΚΚΕ εσωτερικού, έχοντας υποστεί ( αρκετοί από εμάς ) την κριτική σου από αριστερά μέσα στην παλιά μας οργάνωση, δεν μπορέσαμε να κατανοήσουμε το πολιτικό σου άλμα, στα εκ δεξιών-δεξιών του Αντώνη Σαμαρά.

Έτσι, σε δημόσιες και ιδιωτικές συζητήσεις, σε κατηγορούσαμε δριμύτατα. Είμαστε όμως κοντόφθαλμοι. Κανείς από εμάς, δεν μπόρεσε να δει, ότι ΕΣΥ συνεπέστερος από όλους μας, ούτε μια στιγμή δε σταμάτησες να δουλεύεις, με επαναστατικό σθένος, για τον κοινό μας στόχο ꞉ Η αριστερά στην εξουσία. Τώρα που επιτέλους το καταλάβαμε, σύντροφε Λαζαρίδη, δημόσια σε ευχαριστούμε ! Με μια ακόμη μικρή προσπάθεια, θα κατακτήσουμε ευρεία αυτοδυναμία.

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ! Όλοι μαζί θα δώσουμε τον αγώνα τον καλό !! Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Αθήνα 06/10/2014 Οι παλιοί σου σύντροφοι
ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ PERIODISTA

Δεν υπάρχουν σχόλια: