Σκληρή απάντηση Τσίπρα στο άρθρο Σαμαρά στη Realnews








Με το άρθρο του Αντώνη Σαμαρά στη Realnews που κυκλοφορεί
ξεκίνησε την ομιλία του από τη Λάρισα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. «Έχετε ξαναδεί πρωθυπουργό να εκπίπτει με τόση επιπολαιότητα, τόση αφροσύνη, τόση εμπάθεια, από το ύψος του αξιώματός του; Να γίνεται προπαγανδιστής της χρεοκοπίας της χώρας του; Και να αποκαλύπτει σήμερα με άρθρο του το πόσο πολύ φοβάται; Είναι πραγματικά εντυπωσιακό».

Μάλιστα, ο κ. Τσίπρας έδωσε τίτλο στο άρθρο του Αντ. Σαμαρά «Φοβάμαι, τρέμω ότι χάνω την εξουσία. Σας καλώ σε αποστασία», καθώς όπως τόνισε «ξέρει και από φόβο και βεβαίως από αποστασία».

«Ο κ. Σαμαράς χρησιμοποιεί τη λέξη φόβος 15 φορές σε ένα σε ένα άρθρο. Τόσο πολύ φοβάται», επεσήμανε και πρόσθεσε: «Διαστρεβλώνει το πρόγραμμά μας, και κρύβει το δικό του το οποίο αποκαλύπτουν τα email προς την τρόικα.

Και επειδή τα κόμματα της δημοκρατικής αντιπολίτευσης έχουν πάρει απόφαση να μη τον αφήσουν να συνεχίσει την καταστροφή καλεί ανοιχτά τους βουλευτές σε αποστασία».

Αναφερόμενος στην ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας τόνισε: «Οι βουλευτές δεν πρόκειται να κληθούν να εγκρίνουν το πρόσωπο του νέου προέδρου. Αυτό το ξέρουν όλοι, αλλά δεν το ομολογούν οι αυτουργοί του χάους. Θα ψηφίσουν για το εάν τα email προς την τρόικα θα γίνουν νόμος. Αν δέχονται το νέο εργασιακό καθεστώς της ολοκληρωτικής βαρβαρότητας... Ή θα πάει η χώρα σε εκλογές απελευθέρωσης και λύτρωσης. Αυτή είναι η ουσία»..

Και πρόσθεσε: «Όσο κι αν ο κύριος Σαμαράς και οι συναυτουργοί του προσπαθούν να φορέσουν το ζουρλομανδύα τους στη Βουλή των Ελλήνων.
Ο ελληνικός λαός ήδη έχει τον λόγο. Γιατί είναι αυτός ο λαός, η αντίσταση και η αντίθεσή του στις πολιτικές των μνημονίων, που οδήγησαν τη συγκυβέρνηση στη χρεοκοπία και την υποχρέωσαν να επισπεύσει τις διαδικασίες για την εκλογή προέδρου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: