Κυκλοφοριακό χάος προκάλεσαν 2-3 χιλιάδες του Μένουμε Ευρώπη


22/06/2015
Κυκλοφοριακό χάος προκάλεσαν 2-3 χιλιάδες νεοδημοκράτες και κάποιο ΠΑΣΟΚοι και Ποταμίσιοι οι οποίοι συγκεντρώθηκαν μπροστά στη Βουλή απαιτώντας από την κυβέρνηση να υπογράψει τη συμφωνία με τους δανειστές.
Αυτή τη φορά πέρα από την αρκετά μειωμένη προσέλευση σε σχέση με την περασμένη Πέμπτη  δεν υπήρξαν «παρατράγουδα» και «έφοδος» στη Βουλή αφού όλες οι προσβάσεις φυλάσσονταν από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Δεκάδες βουλευτές Της ΝΔ της Α΄και  Β΄ Αθηνών (Γ. Κουμουτσάκος, Θ.Φορταακης, Α.Γεωργιάδης, Ζ. Μακρή) έδωσαν το παρών στη συγκέντρωση. Σέχασαν ότι διαρρήγνυαν τα ιμάτιά τους όταν καλοκαιριάτικα μαζεύονταν διαδηλωτές στο Σύνταγμα και "έδιναν κακή εικόνα για τη χώρα στο εξωτερικό".
Αν και οι συγκεντρωμένοι περιορίζονταν από το πεζοδρόμιο της "Μεγάλης Βρετανίας" μέχρι το πεζοδρόμιο της Όθωνος  εντούτοις είχε κλείσει όλη η κυκλοφορία από το ύψος της Σέκερη μέχρι τους Στύλους του Ολυμπίου Διός για ανεξήγητους λόγους.
Ένα από τα πλακάτ έγραφε "Όχι στις μονομερείς ενέργειες της κυβέρνησης".  Ένα άλλο έγραφε "Ναι στις προτάσεις Γιούνκερ", δίνοντας συναίνεση στην περικοπή των συντάξεων... Ένα άλλο έλεγε "Υψηλές συντάξεις = υφεσιακό μέτρο".
Ένα από τα πλακάτ έγραφε "Όχι στις μονομερείς ενέργειες της κυβέρνησης". Μονομερής ενέργεια είχε θεωρηθεί το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση... Ένα άλλο έγραφε "Ναι στις προτάσεις Γιούνκερ", δίνοντας συναίνεση στην περικοπή των συντάξεων... Ένα άλλο έλεγε "Υψηλές συντάξεις = υφεσιακό μέτρο". - See more at: http://left.gr/news/ellas-ellinon-eyropaiston#sthash.INN7wn3z.dpuf
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: