Για την επίσκεψη Τσίπρα στην Αμερική


Από ΒΑΘΥ , Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015 

Το παρακάτω κείμενο μας το έστειλε –και ευχαριστούμε- ηεφημερίδα «Καλάμι» που εκδίδουν οι ομογενείς μας στην Αμερική.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στις ΗΠΑ (Νέα Υόρκη, 27 Σεπτεμβρίου), γιά την 70η γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Θα έχει και αναμνηστική φωτογραφία με τον Μπαράκ Ομπάμα στην καθιερωμένη δεξίωση του Αμερικανού πρόεδρου γιά τους 50-60 αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων.
Φυσικά, η συνάντηση των 30-40 δευτερολέπτων θα παρουσιαστεί στην Ελλάδα από τα ''ημέτερα'' ΜΜΕ και την κομματική προπαγάνδα, ως ''ιδιαίτερη συνάντηση'', όπου ''συζητήθηκαν πολλά σημαντικά θέματα''. '

Ηδη η διαχρονική ''χαβούζα'', το κρατικό ''Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων'', αναφέρει ότι ''η συνάντηση (γιά την...φωτογραφία στην δεξίωση) τακτοποιήθηκε μετά από ενέργειες του... ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά'' (!!!), αγνοώντας ή αποκρύπτοντας, ότι πρόκειται για μια καθιερωμένη δεξίωση, για την φωτογραφία.

Σε ότι αφορά τα χαζά περί συνάντησης του πρωθυπουργού με ''Ομογενείς επιχειρηματίες'' για ''να προσελκύσει επενδύσεις στην Ελλάδα'', αυτά παραπέμπουν στα επίσης χαζά και ανούσια του παρελθόντος, επί GAP και Σαμαρά (περίπτωση των γραφικών ''κροίσων Ομογενών'' της ''Ελληνικής Πρωτοβουλίας'' - Hellenic Initiative, που κάνουν... εράνους μέσω διαδίκτυου γιά να... ''βοηθήσουν τον λαό της Ελλάδας'' με τα χρήματα των... δωρητών). Επενδύσεις στην Ελλάδα, με τον τρόπο που αυτή λειτουργεί ως κράτος (γραφειοκρατία-τέρας, ''λάδωμα'', διαφθορά κ.ά.), ΔΕΝ θα υπάρξουν ποτέ.

- Πολύ πιθανό να δούμε και τον κ. Τσίπρα, μιμούμενο τον κ. Σαμαρά, στο ''χλιδάτο δείπνο'' των ''κροίσων Ομογενών'', Tετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στο Μανχάτταν, γιά να ''εντυπωσιαστούν'' οι αυτόχθονες ιθαγενείς, κομματικοί και μη, στην Ελλάδα και να γελάμε στην Ομογένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: