Ο στόχος του σκληρού πυρήνα της Ε.Ε. δεν είναι άλλος απο την καθυποταγή της Ελλάδας

Πρός: κυβέρνηση – αντιπολίτευση, πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Ελληνικόν λαό

greek_flag_heri
Είναι πλέον έκδηλη η παγίδευση της κυβέρνησης και οι αυτοσχεδιασμοί της σε μιά πορεία άνευ στρατηγικού στόχου παρά μόνον στα πλαίσια της οικονομικής στρατηγικής και των επιταγών των Βρυξελλών.
Ο στόχος του σκληρού πυρήνα της Ε.Ε. δεν είναι άλλος απο την καθυποταγή της Ελλάδας ώς βασικό πιόνι στην προσπάθεια ειδικά της Γερμανίας στην κρίσιμη αυτή στιγμή στην οποία επαναχαράσσεται ο νέος πολυπολικός χάρτης στην γεωπολιτική και γεωστρατηγική σκακιέρα.
Δυστυχώς μετά απο ολόκληρες δεκαετίες υποτελούς διακυβέρνησης απο όλο το ιδεολογικοπολιτικό δυναμικό της χώρας οδηγηθήκαμε στην άβυσσο ή μάλλον ο λαός οδηγήθηκε σε αυτήν.
Αυτοί οι οποίοι κυβέρνησαν, ζώντες και τεθνεώντες, δεν είχαν το προαπαιτούμενο ανάστημα, ηθικό και πατριωτικό να οδηγήσουν την χώρα παρά μόνο να την συνοδεύσουν στην γραμμή την οποία προσδιόριζαν οι μόνιμοι «φίλοι» και «παραδοσιακοί» εταίροι μας εδώ και δεκάδες χρόνια.
Αυτές τις κρίσιμες στιγμές η χώρα δεν κυβερνάται και δυστυχώς οδεύει σε σκοτεινή ατραπό. Το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης καταδεικνύει το άτοπον φαινόμενο να ευρίσκεται στην εξουσία ένας ανόριμος κυβερνητικός σχηματισμός, όπως αποκάλυψε η Βρετανική εφημερίδα Guardian με τίτλο : “οι 3 μέρες που διέσωσαν το ευρώ” (θυσιάσατε τον Ελληνικό λαό για να σώσετε το ευρώ) και να «ελέγχεται» απο μία ανύπαρκτη και με δεδομένη παράλληλη πορεία αντιπολίτευση.
Υπάρχει αντικειμενική δυσαρμονία μεταξύ της λαϊκής βούλησης και του πολιτικού δυναμικού γεγονός το οποίο αποτελεί βραδυφλεγή πορεία ολομέτωπης σύγκρουσης με ανεξέλεγκτες διαστάσεις.
Η μόνη επιλογή της κυβέρνησης είναι η άμεση παραίτησή της, γεγονός το οποίον απορρέει απο την δυσαρμονία μεταξύ λαού και του συνολικού πολιτικού φάσματος.
Το σύνολο των μνημονιακών κομμάτων δεν αντιπροσωπεύει περισσότερο από το 31% του λαού. Αυτό καταδεικνύει σε συσχετισμό με το 62% του δημοψηφίσματος ότι ουσιαστικά η πλειοψηφία του λαού δεν επιθυμεί ούτε μνημόνια ούτε άλλη λιτότητα, παρά μόνον δημοκρατία, ισοπολιτεία κοινωνική ευαισθησία και ενός νέου μοντέλου δημοκρατικής διακυβέρνησης με την άμεση συμμετοχή μας.
Αργά ή γρήγορα (προσωπικά πιστεύουμε σύντομα) οδηγούμεθα σε κοινωνική έκρηξη με ανεξέλεγκτες συνέπειες. Ο λαός δεν αντέχει πλέον την λιτότητα, την φτώχεια, την ανασφάλεια. Η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού δεν αναγνωρίζει ούτε την παρούσα αλλά ούτε τις προηγούμενες κυβερνήσεις καθώς και τα υπάρχοντα κόμματα τα οποία είναι πολύ ισχνά, με ξεπερασμένες ιδεολογικές αγκυλώσεις για να αντιμετωπίσουν την παρούσα οδυνηρή κατάσταση.
Δεν σάς αναγνωρίζουμε ώς νόμιμη κυβέρνηση, δεν υπακούουμε σε κανέναν νόμο ή αρχή, σε κανένα άρθρο του Συντάγματος παρά μόνον στο άρθρο 120 και στον υπέρτατον νόμο, το δίκαιο του λαού.
Αρνούμαστε να σκύψουμε και δηλώνουμε γενική ανυπακοή, καλώντας τους Ελληνες πολίτες να πράξουν μαζικά το ίδιο.
Δηλώνουμε και καλούμε τον Ελληνικό λαό σε γενική απείθεια απέναντι στο πραξικοπηματικό καθεστώς, έως της τελικής νίκης.
Αναλαμβάνουμε με πλήρη συνείδηση την ευθύνη (υποχρέωση) να καλέσουμε τον λαό σε γενική ανυπακοή και συσπείρωση, έως την τελική νίκη.
Κύριοι, η μόνη οφέλιμη υπηρεσία την οποία θα μπορούσατε να προσφέρετε στον λαό και την χώρα, είναι η άμεση παραίτησής σας.
Παραιτηθείτε άμεσα πριν σας «παραιτήσει» η έξ’ αντικειμένου επερχόμενη οργή του λαού.
Αρκετά παραπλανήσατε, τρομοκρατήσατε, περιπαίξατε, επωφεληθήκατε τον λαό και την χώρα.
Ουσιαστικά είσαστε όλοι σας συνυπεύθυνοι, έκπτωτοι και υπόλογοι.
Είσαστε πολιτικοί και οικονομικοί απατεώνες καθ’ έξιν και κατ’ επάγγελμα.
Είσαστε ανίκανοι, παράνομοι, επικίνδυνοι, απάτριδες και προπάντων υποτελείς και ιδιοτελείς δολοφόνοι.
Είσαστε τύραννοι και ταυτόχρονα εφιάλτες, στερούμενοι κάθε μορφής δημοκρατικής νομιμότητας.
Είσαστε πραξικοπηματίες.
Είσαστε επαχθείς και ταυτόχρονα απεχθείς, καθοδηγούμενοι και επιτηρούμενοι απο ξένα ανθελληνικά κέντρα και συμφέροντα.
Αποτελείτε τρομοκρατική οργάνωση η οποία έχει καταλύσει κάθε έννοια ηθικής και δικαίου.
Η εθνική μας ανεξαρτησία ευρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο με δική σας υπαιτιότητα και δολιότητα.
Το «ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ» αποτελεί το σύνθημά της μεγάλης αλλαγής και απαλλαγής, την οποία ποθεί και αναζητά η συντριπτική πλειοψηφία του δοκιμαζόμενου αλλά υπερήφανου Ελληνικού λαού.
Του λαού ο οποίος σύντομα θα ορκίσει με δυναμική παρέμβαση, την δική του κυβέρνηση η οποία ήδη είναι έτοιμη να αναλάβει την τύχη της χώρας, υπηρετώντας το συμφέρον της χώρας και την ριζοσπαστική αναδιοργάνωσή της, κατ’ εντολήν του λαού και υπέρ του λαού. Στόχος μας η Εθνοσυνέλευση.
Προειδοποιούμε τέλος την Ε.Ε., το ΔΝΤ, και τους συμμάχους μας ότι δεν αναγνωρίζουμε καμμιά συμφωνία, δέσμευση, μνημόνια, χρέος και τους καλούμε να αναλάβουν τις ευθύνες τους ώς ηθικοί συναυτουργοί της γενοκτονίας εις βάρος του Ελληνικού λαού.
Αναζητήστε αυτούς οι οποίοι υπέγραψαν.
Εμείς, ο Ελληνικός λαός υπογράψαμε στις 5/7/2015, με ένα υπερήφανο ΟΧΙ.
Προειδοποιούμε και παράλληλα απλώνουμε χείρα αδελφοσύνης πρός τις Ενοπλες Δυνάμεις της χώρας, τίς Κρατικές Αρχές Ασφαλείας, αιτούμενοι κατανόηση και άρνηση άσκησης οποιασδήποτε μορφής βίας έναντι του δοκιμαζόμενου λαού, από τους τυρράνους, τα πολιτικά ανδρείκελα.
Και εσείς ένστολοι, έχετε γονείς, αδέλφια, οικογένειες οι οποίες υποφέρουν, προερχόσαστε από τις μεσαίες και κατώτερες τάξεις της Ελληνικής κοινωνίας.
Ορκιστήκατε στην Ελληνική σημαία και όχι στην Γερμανική ή των «εταίρων» μας.
Θα υπερασπιστούμε με κάθε μέσον, όλοι μαζί αδελφωμένοι και αγκαλιασμένοι το αναφαίρετο δικαίωμά μας να αποφασίζουμε με δημοκρατικές διαδικασίες για το μέλλον των παιδιών μας και της χώρας.
Ελληνες πολίτες η αφύπνιση των συνειδήσεών μας, αποτελεί την αρχή της μεγάλης αλλαγής και της προάσπισης της υπερήφανης χώρας μας.
Ανδρείκελα είμαστε πολλοί, χιλιάδες, εκατομμύρια και με μια κοινή κραυγή θα σας παραμερίσουμε. ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ.
Δύναμή μας, το δίκαιό μας.
Ενωμένοι θα ανοικοδομήσουμε την κοινή μας πατρίδα.
Ανεργοι, συνταξιούχοι, υπάλληλοι, εργάτες, μικροεπιχειρηματίες, αγρότες, αναξιοπαθούντες, ανασφάλιστοι, στρατωτικοί, άστεγοι, σας προσκαλούμε σε συσπείρωση και ενότητα για την δικαίωσή μας για την αποτίναξη των τυράννων μας.
Ελληνες αντισταθείτε, διώξτε τον φόβο απο την ψυχή σας, είμαστε ελεύθεροι!
Ενωση Πολιτών
Δύναμή μας η αγάπη του λαού.
ΠΗΓΗ http://hellasforce.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: