Χιλιάδες Ιρανοί στρατιώτες έχουν αναπτυχθεί στη Συρία για να επιτεθούν στον ISIS




Ο Στρατός της Συρίας με τις Ιρανικές δυνάμεις και με  άλλους συμμάχους θα αρχίσει σύντομα να εισβάλει τις θέσεις των αντιπάλων του  στην περιοχή του Χαλεπίου, δήλωσαν  δύο ανώτεροι περιφερειακοί αξιωματούχοι  δηλώνοντας  στο Reuters. Η επίθεση θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες.

Έφτασαν  χιλιάδες Ιρανών στρατιωτών για να συμμετέχουν στις επιχειρήσεις στο  έδαφος της Συρίας εναντίον των μαχητών  του   " ισλαμικού  κράτους » . Την  ακριβή  ώρα της επίθεσης εναντίον των   θέσεων  των ανταρτών στην περιοχή, η στρατιωτική πηγή δεν κατονόμασε, λέγοντας ότι θα λάβει χώρα στο εγγύς μέλλον .

«Το ισλαμικό κράτος» και οι άλλοι μαχητές , συμπεριλαμβανομένων των ομάδων που υποστηρίζονται  από τους εξωτερικούς εχθρούς του Άσαντ διεξάγουν μάχες μαζί  στα βόρεια της πόλης τώρα.

Ο στρατός της Συρίας, βήμα προς βήμα χτυπάει  τους αντιπάλους μακρυά  από τις δυτικές περιοχές της Συρίας, σε περιοχές στρατηγικής σημασίας, και έχει ήδη ανακαταλάβει μαι σειρά πόλεων  στις επαρχίες Χάμα και Λατάκειας.

Υπενθυμίζουμε ότι το Χαλέπι -  είναι μια  από τις  σημαντικότερες  πόλεις της Συρίας και η πρωτεύουσα  της ίδιας επαρχίας στο βόρειο τμήμα. Το δυτικό τμήμα της πόλης βρίσκεται υπό τον έλεγχο του Συριακού στρατού, και το ανατολικό  βρίσκεται στα χέρια των ανταρτών. Η κατάσταση αυτή διαρκεί για περισσότερο από δύο χρόνια, κατά την οποία στην πόλη δεν σταματούν  να πολεμούν.
http://rg.ru

Δεν υπάρχουν σχόλια: