Μπαλάφας, το Σούργελο! Για αεροδρόμια: Δεν θέλαμε, μας ανάγκασαν..

11-11-2015

Γράφει ο Θανάσης Σιαβρακάς


Ζούμε την απόλυτη υποτέλεια της ξεφτίλας!


 Δεν θέλαμε, μας ανάγκασαν... Να πουλήσουμε τα αεροδρόμια της χώρας! Είπε χωρίς ντροπή το κατοχικό πολιτικό σούργελο της μεταλλαγμένης  νεοφιλελεύθερης "αριστεράς"

Νιώθοντας ευχαριστημένος που οι εκβιαστές τοκογλύφοι δανειστές της ΕΕ-ΔΝΤ τον έχουν στα τέσσερα? Η στην καθομιλουμένη του αρέσει να τον "πηδάνε" αρκεί να συνεχίσει να απολαμβάνει τα παχυλά προνόμια της προδοσίας, μέσω της πολιτικής κατοχικής διοίκησης που του επιτρέπει η καγκελαρία του 4ου Ράιχ!  Τρεις μήνες μετά τη θεαματική μετάλλαξη του Τσίπρα, σε Τσιπραντρέα και τη πολιτική  μνημονιακή κωλοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Τσίπρας και η "αριστερή" του κυβέρνηση αν δεν αντιδράσουμε βιαίως, θα καταρρίψουν όλα τα ρεκόρ της απάτης, της γελοιότητας και του μοχθηρού εμπαιγμού μας!


Σήμερα Ελληνίδες και Έλληνες πολίτες η μόνη πολιτική Λύση που υπάρχει είναι το άμεσο  πέρασμα στο  Δρόμο της Εθνικής Ανεξαρτησίας και Αξιοπρέπειας! Αυτό σημαίνει έξοδο από ΕΕ  και θέσπιση Εθνικού νομίσματος!= Αυτόνομη Οικονομική Ανάπτυξη-=Μονομερής διαγραφή χρεών!
Γεωπολιτική, γεωστρατηγική στροφή στην ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ! που έχει στόχο την εδαφική ανεξαρτησία και κυριαρχία των κρατών εθνών όπου στην παρούσα στιγμή ηγείται η  Ρωσία-Οικονομική Σύνδεση με την τράπεζα των BRICS Ρωσία-Κίνα-Ινδία-Βραζιλία-Ν.Αφρική! 
Από της 1-12-2015 λειτουργεί η Ευρασιατική οικονομική ένωση (EEU) στην ένωση αυτή επί του παρόντος μετέχουν το Καζαστάν-η Λευκορωσία και η Αρμενία, ενώ έρχεται και το Κιργιστάν.
Κοντά στην ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ  κινούνται ( Συρία-Αίγυπτος-Λίβανος-Ιράκ-Ιράν- Σερβία-Χώρες Λατινικής Αμερικής- άλλα Παρακαυκάσια  και Ασιατικά κράτη! 
Είναι βέβαιο ότι στη πορεία αυτής της δίπολης οικονομικής αντιπαράθεσης που μόλις έχει ξεκινήσει και Ευρωπαϊκές χώρες θα ακολουθήσουν την νέα με όρους ανεξαρτησίας οικονομική αγορά! Μια αγορά που ρεαλιστικά φιλοδοξή  να έχει τον έλεγχο του 60% της παγκόσμιας διακίνησης προϊόντων! Που δεν θα γίνετε πλέον μέσω δολαρίου ΗΠΑ ,αλλά μέσω του χρυσού ρουβλιού και του Κινεζικού γουάν CNY, αυτό έχει ήδη ξεκινήσει να εφαρμόζετε στις συναλλαγές  Ρωσίας-Κίνας-Αργεντινής -ΕΕU και λοιπών χωρών

Ο άλλος δρόμος είναι αυτός που σήμερα βιώνουμε! Δηλαδή Της πλήρους
 κυριαρχίας των μονοπωλιακών χρηματοοικονομικών κολοσσών μέσω της δικτατορίας των αγορών και τραπεζών! Και της σταδιακής υποταγής στη Νεοφιλελεύθερη ΝΕΑ ΤΑΞΗ  ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ των ΗΠΑ-ΕΕ που προϋποθέτει την  κατάργηση των κρατών εθνών!
 Τελικός Στόχος, ο οικουμενισμός, η  μια γλώσσα, το ένα νόμισμα,η  μία θρησκεία! 
Διαλέγουμε και παίρνουμε!!


Μπαλάφας για αεροδρόμια: Δεν θέλαμε, μας ανάγκασαν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: