Ο Λάκης, ο σαλτιμπάγκος και ο Αδωνις



Ο Λάκης, ο σαλτιμπάγκος και ο Αδωνις
Αρχισε για τα καλά, όπως φαίνεται, ο Λάκης Λαζόπουλος τις παρεμβάσεις του στη ΝΔ. Δεν επιτίθεται μόνο συστηματικά φραστικά εναντίον και των τεσσάρων υποψηφίων και κυρίως των πρώην προέδρων της ΝΔ (πλην του Κ. Καραμανλή) αλλά και… «καρφώνει». Και μάλιστα «καρφώνει» «γαλάζια» στελέχη που είχαν την τύχη ή την ατυχία να παραστούν σε μία από τις δύο πρεμιέρες του. Σαν να θέλει να ποινικοποιήσει πολιτικά την παρακολούθηση ενός θεατρικού έργου, στο οποίο βεβαίως ο ίδιος πρωταγωνιστεί και που οι πολιτικές προτιμήσεις του είναι δεδομένες. Χωρίς να υπάρχει κανένας ιδιαίτερος λόγος, μόνο και μόνο επειδή πληροφορήθηκε ότι ο Αδωνις Γεωργιάδης ήταν έτοιμος να «μπουκάρει» σε απευθείας μετάδοση στο θέατρο Βέμπο, «κάρφωσε» την Ολγα Κεφαλογιάννη, ότι και αυτή παρακολούθησε την παράστασή του, όπως την είχαν παρακολουθήσει οι Ευ. Στυλιανίδης και Σάκης Ιωαννίδης (της ΟΝΝΕΔ). Για ποιον λόγο άραγε το έκανε αυτό; Προφανώς για να συνεχιστεί η ανακατωσούρα ή ο εμφύλιος πόλεμος στο «γαλάζιο» στρατόπεδο επειδή ο κ. Στυλιανίδης είχε στο θέατρο συνομιλία με τον Πρωθυπουργό; Υπάρχει άλλος λόγος; Ο Λάκης, με πονηρό τρόπο, δεν είπε όλη την αλήθεια. Μου λένε ότι όντως η Ολγα Κεφαλογιάννη πήγε να παρακολουθήσει την παράσταση «Θεέ μου, τι σου κάναμε», αλλά με μια μικρή διαφορά. Πήγε (προσκεκλημένη του Λαζόπουλου) στην πρώτη πρεμιέρα. Σε αυτήν που δεν ήταν ούτε ο Πρωθυπουργός ούτε το μισό Υπουργικό Συμβούλιο.
nnn
Στο «γαλάζιο» στρατόπεδο δεν υπήρξε, όπως θα περίμενε κανείς, μεγάλη αντίδραση για τους χαρακτηρισμούς του Λάκη κατά των υποψηφίων προέδρων του κόμματος, ορισμένων «γαλάζιων» στελεχών και του Αντ. Σαμαρά. Και τούτο οφείλεται στην εσωκομματική διαμάχη η οποία εντάθηκε εν όψει των εκλογών της Κυριακής. Θέλετε ορισμένα παραδείγματα; Η Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου είπε ότι ο Αδωνις δεν έπρεπε να πάει στο στούντιο να ζητήσει εξηγήσεις επειδή τον έβριζε ο Λάκης. Το ίδιο έλεγε και ο (καραμανλικός) Ευ. Στυλιανίδης. Η Ντόρα Μπακογιάννη αντί να απαντήσει στον Λάκη (για όσα της είπε για την προφορά της στη λέξη Σένγκεν), προτίμησε να του στείλει ένα κουτί… σοκολατάκια. Ο Κυρ. Μητσοτάκης ούτε καν ασχολήθηκε. Και η κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη έλεγε σε συντρόφους της στη Βουλή «καλά του έκανε ο Λάκης του Αδωνη».
nnn
Αυτή που αντέδρασε ίσως πιο έντονα για τα όσα ανέφερε για αυτήν ο Λάκης κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ήταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Τον χαρακτήρισε μέσα από τα social media «αυλικό και σαλτιμπάγκο». Συγκεκριμένα έγραψε: «Αλλο καλλιτέχνης, άλλο αυλικός, άλλο κωμικός, άλλο σαλτιμπάγκος και άλλο γελωτοποιός της εξουσίας». Και δεν ξέχασε βεβαίως να ρίξει και το «καρφί» της: «Ομως η τέχνη δεν πληρώνει κότερα». Και αυτοί που έπρεπε να καταλάβουν, κατάλαβαν. ΒΗΜΑτοδότης
http://hellasforce.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: