Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2011

ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΣΤΡΩΜΕΝΕΣ... ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΣΑ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΕΔΩ

Για όσους πίστεψαν πως το ξεσκέπασμα της δημοψηφισματικής πολιτικής απάτης αρκεί, και πως η εκλογική προετοιμασία των μηχανισμών τους είναι αρκετή για να εξασφαλίσει τις πολιτικές ανατροπές που έχει ανάγκη ο τόπος, έχουμε να πούμε ότι πλανώνται πλάνην οικτράν. Και δυστυχώς αυτό το έχουν κάνει κανόνα...

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Όσο οι αμετανόητοι εγωπαθείς ή μη, σύρονται πίσω από τις εξελίξεις, εμείς θα επιμένουμε νηφάλια και στο μέτρο του δυνατού μεθοδικά, να «ανακαλύπτουμε» τα στοιχεία εκείνα που συνθέτουν την ταυτότητα της επόμενης μέρας.

Αυτό κάναμε όταν επιμέναμε πως όσο η κοινωνία «εισβάλει» μαζικά σε μια δράση στοχευμένη, τόσο το πολιτικό σύστημα θα αποκαλύπτεται, και θα δρομολογούνται ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.

Η μεγάλη λαϊκή κινητοποίηση στο Σύνταγμα και ο άδικος χαμός ενός διαδηλωτή, μπορεί να μη συνοδεύτηκε από την ενδεδειγμένη συνέχεια για ένα έγκλημα που επί της ουσίας έμεινε ατιμώρητο και «ορφανό» ως προς την ταυτότητα του δολοφόνου, συνέβαλε όμως καταλυτικά ώστε να αποκαλυφθεί το μέγεθος της απάτης όλων εκείνων που υποκρίνονται δηλώνοντας αγαπητικοί της Δημοκρατίας, ενώ την ώρα της κρίσης φλερτάρουν προκλητικά και επικίνδυνα με τις μαύρες λογικές και τις μεθόδους του φασισμού. 
Και προφανέστατα δικαιωθήκαμε… 
Αρκετούς φαφλατάδες ωστόσο ημικρότητα ψυχής και ο καιροσκοπισμός δε τους επέτρεπε να το αναγνωρίσουν

Αυτό ακριβώς κάναμε και όταν προειδοποιούσαμε πως το «ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ του ΕΚΦΑΣΙΣΜΟΥ» δε συνιστά μια ενδοπασοκική διευθέτηση εκκρεμοτήτων, αλλά μια (έστω και κεκαλυμμένη) φασιστικής έμπνευσης έκκληση σε τμήματα της κοινωνίας, προκειμένου να συγκροτήσουν αδίστακτα τάγματα εφόδου σε βάρος εκείνων που επιμένουν να αντιστέκονται. 

Τα γεγονότα της Αθήνας μας δικαίωσαν και πάλι...
Read more...

Δεν υπάρχουν σχόλια: