ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΡΘΙΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ… ΤΙΠΟΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΔΕ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

Η περήφανη στάση του λαού της Ελλάδας, που αρνήθηκε στο δοσιλογισμό το δικαίωμα να μοστράρει ως τιμούμενος στην εθνική μας επέτειο, οφείλει να συνεχιστεί αρνούμενη και πάλι στο δοσιλογισμό το δικαίωμα να χορογραφεί τις διαδρομές της υποταγής, διαδηλώνοντας έτσι την αμετάκλητη απόφαση όλων μας να ανατρέψουμε οριστικά και αμετάκλητα τους κοτζαμπάσηδες και να τους οδηγήσουμε στην παραδειγματική τιμωρία για τα εγκλήματά τους.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ…

ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΣΕΙ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ.

Και για να ανατραπεί, ο Ελληνικός λαός πρέπει να βγει στους δρόμους. Αποφασισμένα, οργανωμένα, ασυμβίβαστα και να ανακόψει τα επικίνδυνα σχέδια τους…

ΜΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ …ΠΑΝΑΗ???
Φυσικά. Έφυγε βιαστικά από τα Μέγαρα (Μαξίμου), με προορισμό τις κάννες και με στόχο τη διευθέτηση της άθλιας πολιτικής συναλλαγής, που εμπορευματοποιεί τη συνείδηση του Έλληνα ψηφοφόρου στο αυτοκτονικό «δημοψήφισμα» που αποσκοπεί:

1.Να ενεργοποιήσει το χορό του Ζαλόγγου που θα καταβαραθρώσει τη χώρα στον γκρεμό μπροστά από τον οποίο την οδήγησαν. Και…
2.Να εξασφαλίσει πολιτική «απαλλαγή» για τους δημίους και τις εγκληματικές πολιτικές που έστειλαν τη χώρα στα κρεματόρια της Γκεστάπο.

ΕΙΔΑΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ…
Τον είδαμε που ανέκρουσε πρύμναν τις μεγαλοστομίες των πρώτων στιγμών, όπου δήλωνε ότι θα εμποδίσει με κάθε τρόπο – ακόμη και αποσύροντας την κοινοβουλευτική του ομάδα -  την επιχειρούμενη πολιτική εκτροπή, αλλοτριώνοντας τη λαϊκή κυριαρχία την οποία ουδέποτε σεβάστηκαν, στις συμπληγάδες ενός ψευδεπίγραφου δημοψηφίσματος που οδηγεί έτσι κι αλλιώς τον τόπο στην εθνική αυτοκτονία.

Φαίνεται τελικά πως οι διαδρομές και των δύο συναντήθηκαν και πάλι, πίσω από την καταχνιά των επικοινωνιακών πυροτεχνημάτων που εκτοξεύονται, με στόχο τον κοινωνικό αποπροσανατολισμό.

ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΤΩΡΑ... ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΝΟΧΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΣΥΝΕΝΟΧΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΦΟΡΟ.

Και οι λόγοι που επιβάλουν αυτή την απόφαση ως μοναδική απόφαση και στάση ευθύνης, είναι σαφείς:...
Read more...

Δεν υπάρχουν σχόλια: