Ο μεγάλος...ηγέτης τα κατάφερε!!!


Για άλλη μια φορά οι ηλίθιες πράξεις του ΓΑΠ κατάφεραν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην Ελλάδα.
Η Μέρκελ, μετά το βλακώδες δημοψήφισμα που λέει ο ΓΑΠ ότι θα κάνει, δήλωσε αργά απόψε ότι ΔΕΝ δίνει την 6η δόση μέχρι να γίνει το δημοψήφισμα και  ψηφίσουν οι Έλληνες ότι θα μείνουν στο Ευρώ.
 Το σκεπτικό του ΓΑΠ είναι ότι με την ψήφιση του Ευρώ, θα ανανεώσει τη θητεία του και θα ισχυρισθεί για άλλη μια φορά ότι ο λαός τον στηρίζει!!!

 Η λύση είναι μία. Η ανατροπή του ΤΩΡΑ με κάθε νόμιμο τρόπο, προτού φθάσουμε στο δημοψήφισμα.Μετά την ανατροπή του, τότε θα ψηφίσουμε ευρώ, διαφορετικά θα μας καθίσει στο σβέρκο και θα αποτελειώσει την Ελλάδα, σύμφωνα με τις οδηγίες...
 Το "δημοψήφισμα" με το οποίο θα εκβιάσουν τον Ελληνικό λαό σκοπεύουν να το κάνουν στις 4-12-11
 Ο Λαός θα αποφασίσει αν θα είναι μέχρι τότε ο ΓΑΠ στην πρωθυπουργία.
Καλούνται όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί, ο πρόεδρος της δημοκρατίας και όλοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να περισώσουν με τη στάση τους ότι απέμεινε στη καμμένη γη του Παπανδρέου.
 Άλλος χρόνος για σκέψη δεν υπάρχει.
Το σύνθημα Καραμανλής ή τανκς επανέρχεται βελτιωμένο.....
 Το θέμα είναι αν θα τους περάσει και δεν αποκλείεται ο αγανακτισμένος και απατημένος λαός να ψηφίσει δραχμή μόνο και μόνο για να συμπαρασύρει στο γκρεμό όλη την Ευρώπη.Ας το έχουν υπ όψη τους αυτό οι διοργανωτές του εκβιασμού γιατί από θύτες μπορεί να  βρεθούν θύματα της παλιανθρωπιάς τους.

EFENPRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια: