Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2011

ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ…

Το πολιτικό ανεμογκάστρι των τελευταίων ημερών, επιτέλους «χάρισε» στην πολύπαθη κοινωνία μας τον καρπό της κοιλίας του. Σε λίγο θα ξέρουμε και το βαφτιστικό του…

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Όσο κράτησαν οι οδύνες του «τοκετού» όλοι σιωπούσαν. Και οι ανυπόμονοι «σωτήρες» μας σιωπούσαν, αλλά και οι αγωνιώδεις τελάληδες της ανάγκης για την επείγουσα «σωτηρία» μας έβγαζαν το σκασμό.

Ήταν μια ιδιότυπη εκεχειρία που την επέβαλε ο οφειλόμενος σεβασμός στις δύσκολες στιγμές της «μανούλας» λίγο πριν φέρει στον κόσμο το σπλάχνο της.

Ενίοτε βέβαια αυτή τη σιωπή, την έσπαγε πότε η διάθεση των μεν να εκβιάσουν, και πότε οι φωνασκίες των δε που αναζητούσαν εναγωνίως τη δυνατότητα της επικοινωνιακής υποβάθμισης ή του χρυσώματος του χαπιού αυτού του γενικευμένου πολιτικού και κοινωνικού εκβιασμού.

Όλα αυτά ωστόσο είναι πλέον παρελθόν. Το σπλάχνο που προέκυψε από το πολιτικό ανεμογκάστρι σε λίγο θα εκτεθεί σε ...δημόσια θέα, έτσι ώστε από τη μια οι «σωτήρες» και από την άλλοι οι άσωτοι, να έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν το θαυμασμό τους στο πολιτικό θαύμα πριν αρχίσουν τα όργανα, και μαζί τους τα τύμπανα ενός ασυμβίβαστου πολέμου.

Όμως μετά από λίγο, τα φώτα της γιορτής θα σβήσουν και πάλι, και το σκοτάδι του μαύρου Μεσαίωνα θα πέσει για τα καλά και θα σκεπάσει τα πάντα γύρω μας.

Ας δούμε τα δεδομένα…
1. Το «νεογέννητο» του πολιτικού συστήματος, θα πρέπει να κάνει την πρώτη του επιλογή ζωής. Θα ταχθεί με το μέρος της πολύπαθης κοινωνίας μας ή θα τραβήξει το δρόμο που προδιέγραψαν οι θετοί του γονείς στο δοκιμαστικό σωλήνα που το κυοφόρησε???
Η απάντηση είναι απλή: Αυτό το πολιτικό μπαστάρδι δεν πρόκειται να ταχθεί με το μέρος της κοινωνίας, γι αυτό και δε της επέτρεψαν να το επιλέξει η ίδια, και δρομολόγησαν μια απροκάλυπτη πολιτική εκτροπή για να το επιβάλουν με τον τρόπο που το επέβαλαν...
Read more...

Δεν υπάρχουν σχόλια: