Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2011

Εκλογές σε λίγες μέρες και όχι υπογραφή αγνώστων συμβάσεων παράδοσης εθνικής κυριαρχίας

Γράφει ο Αδαμάντινος

Στην κατάσταση που ειναι η χώρα δεν έχει σημασία ποιός θα είναι ο Πρωθυπουργός αλλά το ότι έχει προαποφασιστεί να υπογραφεί μια άγνωστη σύμβαση. Αυτή η σύμβαση θα έπρεπε να είχε ήδη αναρτηθεί στο διαδίκτυο, ωστε ο λαός να ξέρει τι σημαίνει η απόφαση του ΓΑΠ ή του ΣΑΜ να την υπογράφει. Από όσα έχουν κυκλοφορήσει, προκύπτει ότι παραδίδεται η....
Εθνική κυριαρχία. Tα άλλα όλα ειναι για να αποσπασθεί η προσοχή του λαου απο την ουσία. Το όνομα του πρωθυπουργού δεν εχει σημασία.

Χτες άκουγα το μέλος της Λέσχης Bilderberg και της Trilateral Commision, Παπαχελά, στο skai.gr να υποστηρίζει ότι αυτά που ακούγονται περί παράδοσης Εθνικής κυριαρχίας είναι βλακείες. Θεωρώ πάντως δικαιολογημένη την προσπάθειά του να υποστηρίξει το μέλος της Trilateral Παπαδήμο για τη θέση του Πρωθυπουργού... Η Ελλάδα πρέπει να υπογράψει πριν διαλυθεί η ευρωζώνη....

Από αυτά τα ολίγα που έχουν διαρρεύσει στο Διαδίκτυο για το θέμα της εθνικής κυριαρχίας της σύμβασης προκύπτει το αντίθετο από αυτό που λεει ο Παπαχελάς. Η νέα όπως και η πρώτη σύμβαση αλλά και από όσα έχουν προκύψει απο το διαδίκτυο, παραδίνει εθνικά κυριαρχικα δικαιώματα στους δανειστές ενω επιβάλλει το Αγγλικό Δίκαιο έναντι του Ελληνικού σε περίπτωση εμφάνισης προβλημάτων.

Ειναι γνωστό ότι και ο ΣΑΜ και ο ΓΑΠ είναι μέλη της Λέσχης Bilderberg. Η επανεμφάνιση του Σαμαρά στα πολιτικά πράγματα μετα δεκατρία χρόνια στα αζήτητα και οι καθημερινες κωλοτούμπες που κανει τις τελευταίες μέρες χωρίς να διαφωνεί στη ψήφιση της δανειακής σύμβασης, που ειναι και το ζητούμενο, δεν πρέπει να θεωρείται τυχαία.

Αν υπογράψει ο Σαμαρας τη δανειακη σύμβαση θα γίνει παράδοση εθνικής κυριαρχίας στους δανειστές, όπως έγινε επι ΓΑΠ και στη πρώτη σύμβαση. Αυτό όμως δεν το φωναζω μονο εγώ αλλά και πολλά μέλη της ΝΔ!

Το καλύτερο κατα τη γνωμη μου ειναι εκλογές σε λίγες μέρες με συζήτηση επι της δανειακής σύμβασης, της ΑΟΖ και το μεταναστευτικό.
Εκεί ας πάρει το κάθε κόμμα τις αποφάσεις του και ας πεί ξεκάθαρα τι θέλει και να μη μεταφέρει το βάρος της υπογραφής, στη μεταβατική κυβερνηση.

Εμας ποιος μας ρωτησε τι θέλουμε; Θα δωσουμε τα παντα στους δανειστες όταν σε μερικους μήνες τα μετρα που θα επιβληθούν λόγω μη διατήρησης του υπολογισμου θα επιφέρουν μειωση μισθων και συντάξεων; Θα πρέπει να ξεπουληθεί η χωρα πρίν χρεοκοπήσει;

Ποια ειναι η δανειακή σύμβαση και πως υπογραφεται κατι από τον ΣΑΜ άμα δεν ξερει.... Μη λεμε ότι θέμε... και αυτες τις μαγκιες που πουλαει στον Ολι Ρεν δεν τις πιστεύω.

Για να υπογράφει ο Σαμαρας ξέρει. Αν ξερει να μαθουμε και εμεις ποια ειναι η συνθήκη. Αυτό ειναι δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: