Σαμαρά δε ξέρω αν αξίζει το κόπο να ασχοληθώ με ένα βρομερό ερπετό, όπως είσαι του λόγου σου ... είσαι ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!




Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Αντώνη Σαμαρά, ήθελα απο καιρό να στα πώ ένα χεράκι! Μα στ΄αλήθεια, δε ξέρω αν αξίζει το κόπο να ασχοληθώ με ένα βρομερό ερπετό, όπως είσαι του λόγου σου. Ομως επειδή είσαι αρχηγός μιας παράταξης, μιας παράταξης με κάποια ιστορία και όνομα βαρύπου λένε, νομίζω ότι πρέπει να ασχοληθώ, όχι μόνον εγώ, αλλα και οι χιλιάδες, τα εκατομμύρια (πρώην πλέον) ψηφοφόροι σου.

Αντώνη Σαμαρά, κάποτε, πέρσι για την ακρίβεια, είχα γράψει σε ένα άρθρο μου που λεγόταν '' ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ '', οτι εσύ και το κόμμα σου είστε απο καιρό "νεκροί πολιτικά, μόνο που δεν το ξέρετε ακόμη". 

Βγήκαν τότε κάποιοι νεοδημοκράτες αγκρισμένοι και με "στόλισαν" με διάφορα κοσμητικά, ώς συνήθως. Σήμερα, δε ξέρω αν θα κάνουν το ίδιο πράγμα. Και ξέρεις γιατί σε αποκάλεσα "νεκρό" κι εσένα και το κόμμα σου; Γιατί είστε πραγματικά ένα κομμάτι (και μεγάλο μάλιστα) μιας πολιτικής φάρας που η βρώμα της έχει πνίξει κάθε πολίτη αυτής της χώρας. Μιας φάρας που βρωμάει πτωμαίνη. Βρωμάει θάνατο δηλαδή.

Κι ας είχες, πριν λίγο καιρό τότε, κάνει εκείνες τις...βαρύγδουπες εμφανίσεις με τα "Ζάππεια ΙΙ" και άλλες τέτοιες π@π@ριές. Κι ας έβαζες τους εγκάθετούς σου να ...αντιγράφουν τις προτάσεις άλλων εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων, που μίλαγαν για αλλαγές του συντάγματος, για κατάργηση βουλευτικών ασυλιών και άλλα τέτοια ρομαντικά. Και είχες το θράσος άθλιε, να τα αναρτάς κι όλας στις ιστοσελίδες φιλικών σου μπλόγκ! Θές να σου πώ τι έλεγες; Δε χρειάζεται, τα γραπτά μένουν. Scripta manet, που έλεγαν και οι Λατίνοι. Εδώ θα βρείς τι έλεγες, άθλιε!

Το γιατί τα έλεγες, φαντάζομαι ότι τώρα πλέον το ξέρουν όλοι! Εγώ προσωπικά, το ήξερα προτού κάν τα πείς. Κι εδώ είναι η απόδειξη.

Εκείνον τον καιρό μάλιστα, που έτυχε να ...επισκεφτείς κι εσύ τας...Ευρώπας, σε μια κουβέντα που είχες με το Γάλλο πρωθυπουργό, μια δημοσιογράφος που ήταν εκεί, σε άκουσε με τα αυτάκια σου να ομολογείς πως "...όλα αυτά τα λές (τα περί...μεγαλεπίβολων σχεδίων) για...προεκλογικούς λόγους!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: