Πόρτα προεκλογικής συνεργασίας με Δημαρά – Κουρουμπλή άνοιξε ο Π. Καμμένος

Πόρτα προεκλογικής συνεργασίας με Δημαρά – Κουρουμπλή άνοιξε ο Π. Καμμένος. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με ΝΔ, ΛΑ.Ο.Σ., Χρυσή Αυγή

 Πόρτα συνεργασίας με το Πανελλήνιο Άρμα πολιτών του Γιάννη Δημαρά άνοιξε ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο για προεκλογική ή μετεκλογική συνεργασία των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τη ΝΔ, το ΛΑ.Ο.Σ. και τη Χρυσή Αυγή.
Ο κ. Καμμένος είπε ότι «από το χώρο της κεντροαριστεράς υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας, όπως με το κόμμα του Γιάννη Δημαρά» και μάλιστα ανέφερε ότι βρίσκεται σε επικοινωνία τόσο με τον κ. Δημαρά, όσο και με τον Π. Κουρουμπλή. «Είμαστε σε επικοινωνία με όλους είπε» και διευκρίνισε ότι το κόμμα του είναι ανοικτό στους βουλευτές που δεν ψήφισαν κανένα μνημόνιο, ούτε τους εφαρμοστικούς νόμους. Παράλληλα, διέψευσε τις φήμες προσχώρησης του Β. Μαρκεζίνη στους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Στις δηλώσεις που έκανε στο ραδιόφωνο του Σκάι, ο κ. Καμμένος, είπε ότι η ΝΔ έχει επιλέξει να συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ και να κάνει έκπτωση στην εθνική κυριαρχία της χώρας και συμπλήρωσε ότι ουσιαστικά τα μνημόνια -το πρώτο από τα οποία ψήφισε ο ΛΑ.Ο.Σ.- στήθηκαν για την κατάργηση του εθνικού κράτους.Ακόμη χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή «νεοναζιστικό κόμμα». «Δεν έχουμε σχέση, δεν θα συνεργαστούμε ποτέ», πρόσθεσε.
Ο κ. Καμμένος γνωστοποίησε ακόμη ότι υπάρχει ήδη η δυνατότητα σύστασης ΚΟ (συγκεντρώνονται 10 βουλευτές), ωστόσο πρόσθεσε πως «δεν θα πάμε για να αρπάξουμε την επιχορήγηση, αν θα γίνει θα είναι μόνο για ένα λόγο, για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την Τρίτη τη δανειακή σύμβαση».
Τέλος, αναφερόμενος στη χθεσινή κατάθεση του προέδρου της ΤτΕ Γ. Προβόπουλου στην εξεταστική επιτροπή για το έλλειμμα του 2009 , ο κ. Καμένος ανέφερε ότι «ήταν απόλυτα σαφής» και επεσήμανε ότι «υπάρχει θέμα ποινικών ευθυνών». «Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου πρέπει να ελεγχθούν ποινικά», κατέληξε, συμφωνώντας ουσιαστικά με την πρόταση την οποία διατύπωσε στη Βουλή και ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: