ΠΟΤΕ ΕΛΕΓΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ;


08/09/2012
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Για μια ακόμα φορά γίναμε αποδέκτες των ανερυθρίαστων ψεμάτων της θλιβερής ομιλίας του κ.ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ στην ΔΕΘ!!
Τα ΖΑΠΠΕΙΑ 1,2 και 3 κατέληξαν στο καλάθι των αποριμμάτων!!!
Οι δηλώσεις του  οσφυοκάμπτη , της Καγκελαρίου  Μέρκελ ,κ.ΣΑΜΑΡΑ συνεχίστηκαν!!!
1) Εσύ κ.ΑΝΤΩΝΙΕ ΣΑΜΑΡΑ έλεγες στο Ζαππειο 3  στις 22/04/2012  "Όχι περικοπή στον 13ο και 14ο μισθό, όχι άλλη αύξηση φόρων, όχι ξανά οριζόντιες περικοπές στις συντάξεις"

2) Εσύ κ.ΑΝΤΩΝΙΕ ΣΑΜΑΡΑ έλεγες στο Ζάππειο 3 για το πρόγραμμα των 6 εβδομάδων θα προχωρήσεις σε τέσσερα σημαντικά νομοσχέδια: το πρώτο για τις κοινωνικές μεταβιβάσεις, το δεύτερο για το φορολογικό νομοσχέδιο, το τρίτο για την περικοπή των δαπανών και την περιστολή της δημόσιας σπατάλης και τέταρτο το πολυνομοσχέδιο για την Ανάπτυξη, με θεσμικές παρεμβάσεις απαραίτητες για να ξεκολλήσει η οικονομία από το τέλμα της γραφειοκρατίας και της διαφθοράς.Το φορολογικό νομοσχέδιο ακόμα παραμένει στο χάρτη των ασκήσεων του πρωθυπουργικού σου γραφείου!!!Τα νομοσχέδια για την Ανάπτυξη, την γραφειοκρατία και την διαφθορά......Κάπου κόλλησαν...Είναι σαν τις κόκκινες γραμμές που ξεθώριασαν και έγιναν τεθλασμένες!!!

3) Εσύ δεν είπες και υποσχέθηκες  ότι θα καταπολεμήσεις τη γραφειοκρατία ξεκινώντας από την κυβέρνηση. "Ξεκινάμε με 15 υπουργεία στην αρχή, για να φθάσουμε στα δέκα υπουργεία στο τέλος της τετραετίας» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι θα γίνει συνένωση υπηρεσιών του δημοσίου που σήμερα είναι πολλές και κατακερματισμένες".Φαντασιώνεσαι επικίνδυνα  κ.ΑΝΤΩΝΗ  ΣΑΜΑΡΑ τα 42 μέλη της "ολιγομελούς"κυβέρνησης είναι το αποτέλεσμα των....15 υπουργείων που υποσχέθηκες!!!

 Θυμάσαι το ζάππειο 1 και 2;Πόσα ψέματα είχες πει;
 
  1) Μείωση του συντελεστή κερδών για τις επιχειρήσεις στο 15% για όλες τις εταιρίες.

  2) Μείωση ανωτάτου φορολογικού συντελεστή από το 45 στο 40% και σε τρία χρόνια στο 30%.

 3) Μείωση ΦΠΑ από το 23 στο 19%, από το 13 στο 9% και στο 4,5% για τον τουριστικό κλάδο.

 4)  Αφαίρεση του ειδικού φόρου στα καύσιμα.

 5) Μείωση εργοδοτικών εισφορών κατά 25%.

 6) Αποκατάσταση των συντάξεων μέχρι 800 ευρώ.

 7) Κατάργηση πόθεν έσχες για όλες τις κατοικίες για τρία χρόνια.

 8)  Νομιμοποίηση των αυθαιρέτων με βάση αεροφωτογραφίες και "δια ροπάλου" στη συνέχεια τιμωρία της αυθαιρέτου δόμησης. Εξαιρούνται αυθαίρετα σε αιγιαλό, αρχαιολογικούς χώρους, ρέματα.

 9) Κατάργηση φορολογικών ποινών για ένα χρόνο για τη δήλωση κρυφών εσόδων ή για την επιστροφή χρημάτων στην Ελλάδα. Εξαιρούνται το ξέπλυμα μαύρου χρήματος και το Πόθεν Έσχες των πολιτικών.
H σημερινή  θλιβερή σου εικόνα έδειξε μεγαλοπρεπέστατα την πολιτική σου ανυπαρξία που είναι όμοια με του προκατόχου σου κ.Γ.Α.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια: