Διαβάστε το Σύνταγμα της Χώρας Ακούστε τον Εθνικό μας Ύμνο Κοιτάξτε την Ελληνική Σημαία Και Σηκώστε επιτέλους το κεφάλι ψηλά…


Με λένε Χρήστο οι περισσότεροι θα με ξέρετε και πολλοί όχι.
Δεν έχει σημασία, θέλω να σας μεταφέρω μερικές σκέψεις μου...
Όλοι βγαίνουν στο δρόμο μόνο όταν τους κόβουν οριζόντια ή κάθετα ή πλάγια του μισθούς και τις συντάξεις, όταν τους το πουν τα συνδικάτα ή κάποιο κόμμα, σε αυτή τη Xώρα που λέγεται Ελλάς δεν αγωνίζεται κανείς για την Αξιοπρέπεια που του έκλεψαν ;;
Τα όνειρα ;;
Το αύριο ;;
Την υγεία ;;
Την παιδεία ;;
Οι νέοι φεύγουν αντί για να αγωνιστούν να διεκδικήσουν πετυχαίνοντας έτσι τα σχέδια κάποιον..
Δεν θα απολογηθώ ΠΟΤΕ σε κανέναν για το τι είμαι, είμαι Έλληνας απόγονος Ελλήνων.
Έχω γλώσσα την όποια χρησιμοποιούν όλοι σε αυτό το πλανήτη.
Έχω πολιτισμό τον όποιο όλοι έχουν κλέψει ή αντιγράψει και κερδίζουν(θησαυρίζουν), από Άγγλους, Γάλλους, Γερμανούς...
Έχω ιστορία με σπουδαία πρόσωπα στα Μαθηματικά, την Αρχιτεκτονική, την Χημεία, τις Τέχνες …
Ζω σε έναν από τους πιο όμορφους και ευλογημένους τόπους του Πλανήτη που μετέδωσαν τον πολιτισμό και την γνώση απλόχερα.
Ζω στην 2ή μεγαλύτερη Χώρα της Ευρώπης(Ξηρά+Θάλασσα) και όχι στην Ελλαδίτσα)
Κοιμάμαι και ξυπνάω πάνω σε ένα ανεκμετάλλευτο θησαυροφυλάκιο.
Αυτά είναι μερικά από τα Ελληνικά επιτεύγματα.
Δεν είμαι ούτε βολεμένος, ουτε έχω κλέψει ούτε έχω καταχραστεί ποτέ κάτι, ΟΧΙ ότι δεν το κάνουν πολλοί θα έλεγα ψέματα, αλλά όταν οι πολιτικοί που δίνουν το παράδειγμα δεν σέβονται του νόμους που νομοθετούν οι ίδιοι, γιατί να το κάνουν οι πολίτες; 
Όταν οι πολιτικοί κλέβουν γιατί να μην το κάνουν οι πολίτες;
Όταν οι πολιτικοί έκαναν χαρούλες και μοίραζαν συντάξεις και μαύρο χρήμα στους πολίτες γιατί να μην το έπαιρναν ;
Όταν οι πολιτικοί βόλευαν σε θέσεις του Δημόσιου και κάποιοι έκαναν οικογενειακές καριέρες στις καρέκλες του δημόσιου ποιους αντέγραφαν και ποιοι τους τις έδιναν, οι οικογενειοκρατίες της Βουλής μήπως ;;
Ξεχνούν ότι οι μισθοί τους είναι προκλητικοί απέναντι στους Έλληνες που έχουν γίνει πιόνια συμφερόντων.
Όταν οι τράπεζες έδιναν αβέρτα λεφτά χωρίς καν ελέγχους που ήταν το κράτος να προφυλάξει και να ενημερώσει για τους κινδύνους;
Τελικά αποδείχθηκε ότι όσοι μας κυβερνούν είναι έρμαια των τραπεζών που τους υπηρετουν, δίνοντας μας την εξηγήσει γιατί πότε σαν πολίτες δεν ενημερωθήκαμε για τους πραγματικούς λόγους.
Μαζί και τα ΜΜΕ με την πλύση εγκεφάλου, που όπως κατάλαβαν όλοι στις προηγούμενες εκλογές μέσω τις τρομολαγνεία και της τρομοκρατίας υπηρέτησαν και εκείνα σωστά τα αφεντικά τους.
Τώρα μας δείχνουν Τούρκικα.
Ποιο ήταν το όφελος των ανενεργών πολιτών(με δανεικά τραπεζών) όλα αυτά τα χρόνια ;; ΤΕΡΑΣΤΙΟ, έχτισαν ένα σύστημα δικό τους, ένα σύστημα ατιμωρησίας πολιτικών με νόμους που εξυπηρετούν μόνο τους ίδιους και για τα ίδια αδικήματα ποινικοποιουν τους πολίτες .(βλ. Βουλευτική Ασυλία).
Έχουν αφήσει την Χώρα να ρημάξει ετοιμάζονται βάση σχεδίου να τα ξεπουλήσουν όλα (σχέδιο ΓΑΠ φόντο ΣΗΜΙΤΗ) που ακόμα και ο ΣΑΜΑΡΑΣ χωρίς καμία αλλαγή συνεχίζει. ΔΕΗ, ΝΕΡΑ, ΛΙΜΑΝΙΑ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΝΗΣΙΑ, ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ;; ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ.
Και τα παίρνουν και μάλιστα χωρίς πόλεμο, για την ακρίβεια τους τα χαρίζουν, εκείνοι που καταχράστηκαν το Δημόσιο και είναι ατιμώρητοι και μας κυβερνούν.
Και ας εξαπάτησε προεκλογικά τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που τον εμπιστεύτηκαν (Σαμαράς μετά τον ΓΑΠ) ή που τον ψήφισαν τρομοκρατημένοι μην χάσουν μισθούς και συντάξεις μέσω του ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ(εκτός Ευρώπης και Δραχμή).
Και επιστρέφουμε στην αρχική μου απορία.
Στους δρόμους δεν βγαίνει κανείς για την Χαμένη του Αξιοπρέπεια, την χαμένη του Εθνική Υπερηφάνεια;
Παρέδωσαν αμαχητί ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, παρέδωσαν την Χώρα μας την Χώρα που οι γονείς μας δουλεύοντας έχτισαν, και οι παππούδες μας με αίμα Ανέστησαν, στους εχθρούς που έγιναν φίλοι μας ξαφνικά..
Γερμανοί, Τούρκοι ακόμα και ένα ανύπαρκτο κράτος(Disneyland) κατά τον προηγούμενο αιώνα διεκδικεί και “παίζει” με την Ελληνική Ιστορία .
Οι Γερμανοί μας χρωστάνε τις Γερμανικές αποζημιώσεις, Γερμανικές επανορθώσεις , τα Αρχαία που μας έκλεψαν και που κάνεις τόσες δεκαετίες δεν έχει διεκδικήσει ακόμα και όταν ενώθηκαν οι Ανατολική με την Δυτική Γερμανία.
Οι Τούρκοι πάλι πουλούν τον πολιτισμό που δεν έχουν μόνο μέσω σίριαλ γιατί ένα ταξίδι στην Τουρκία θα σας πείσει για το αντίθετο, πουλούν Ελληνικό πολιτισμό και μνημεία για Τούρκικα.
Για τους “άλλους” που χτίζουν αγάλματα και πόλεις για να δείξουν κάτι που δεν είναι δεν έχω να πω κάτι δεν υπάρχουν και δεν τους αναγνωρίζω και ας προσπαθούν και εκείνοι και οι φίλοι τους να του καθιερώσουν.
Θέλουν να κάνουν την Θράκη μια ΕΟΖ(Ελεύθερες Οικονομικές Ζώνες) γιατί;; Γιατί να μην αλλάξει το φορολογικό συστημα σε όλοι την Ελλάδα; Το Προξενείο της Θράκης από ποιους δημιουργήθηκε και τι εξυπηρετεί;
Τα ίδια ακούγονται και για το νησί μου την Κρήτη, ότι θα ανεξαρτητοποιηθεί και θα γίνει αυτόνομο κράτος, ποιος κρύβεται πίσω από όλα αυτά ;; 
Η ΚΡΗΤΗ είναι ΕΛΛΑΔΑ και η ΕΛΛΑΔΑ ΚΡΗΤΗ το ίδιο ισχύει και για την ΘΡΑΚΗ και για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και για τα ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ κτλ.
Δεν έχει σημασία αν σήμερα δουλεύεις αύριο και εσύ μπορεί να είσαι άνεργος και θα σου φερθούνε όπως φέρθηκαν και σε εκείνους τότε στο Σύνταγμα ή σε οποιαδήποτε πλατεία στην Ελλάδα.
Διεκδίκησε τον μέλλον σου, ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ….
Αφήστε το ΕΓΩ και προχωρήστε στο ΕΜΕΙΣ .
Μόνο έτσι θα αλλάξουμε.. Μην περιμένεις το αύριο…ΣΗΜΕΡΑ
ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ …
Πρέπει να το κάνουμε, για το παρελθόν και το μέλλον αυτού του Έθνους.
Πρέπει να παραδώσουμε ότι παραλάβαμε, το ίδιο ισχύει και για το περιβάλλον.

Διώξτε τον φόβο και το ΣΟΚ 
Η θεραπεία του ΣΟΚ θα επιβληθεί σύντομα και εύχομαι να βρεθούμε από κοντά σε κοινό μέτωπο για να πάρουμε την ΕΛΛΑΔΑ μας πίσω ….

Διαβάστε το Σύνταγμα της Χώρας
Ακουστέ τον Εθνικό μας Ύμνο
Κοιτάξτε την Ελληνική Σημαία
Και 
Σηκώστε επιτέλους το κεφάλι ψηλά…


Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Με εκτίμηση 
Χρήστος Καντεράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: