Δημοσκόπηση κόλαφος για την κυβέρνηση: Το μνημόνιο δεν είναι μονόδρομος

Αντιμνημονιακή διαδήλωσηΑντιμνημονιακή διαδήλωση
“ "Δεν βγαίνει το πρόγραμμα" πιστεύει η συντριπτική πλειοψηφία ”
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013 11:03
"Το μνημόνιο δεν είναι μονόδρομος", "υπάρχουν άλλες εναλλακτικές λύσεις", υποστηρίζει η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών,σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Pulse RC για λογαριασμό της Εφημερίδας των Συντακτών. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων το "οικονομικό πρόγραμμα δεν βγαίνει", ενώ η πλειοψηφία υποστηρίζει ότι ο κύριος σκοπός του είναι η διάσωση των ευρωπαϊκών τραπεζών και όχι του ελληνικού λαού.

Σύμφωνα με τα ποιοτικά αποτελέσματα της δημοσκόπησης είναι εμφανές ότι οι πολίτες συντάσσονται στην πλειονότητά τους με τις πολιτικές απόψεις που πρεσβεύει το κόμμα που ψηφίζουν, ενώ και επί του προκειμένου παρατηρείται «χάσμα γενεών» στις απαντήσεις που δίνονται.

Σε ότι αφορά στην πορεία του καταστροφικού προγράμματος που ακολουθείται στην Ελλάδα, το 66% υποστηρίζει ότι υπάρχουν εναλλακτικές, ενώ μόλις το 27% συμφωνεί με την άποψη της κυβέρνησης ότι το πρόγραμμα είναι μονόδρομος, με το 13% μόνο να είναι σίγουρο.

Επίσης το 66% υποστηρίζει ότι το πρόγραμμα θα αποτύχει, ενώ μόλις το 6% εμφανίζεται βέβαιο ότι θα πετύχει, με το 22% να υποστηρίζει ότι θα πετύχει. 

Το 72% υποστηρίζει ότι το πρόγραμμα στοχεύει στη διάσωση των τραπεζών με μόλις το 11% να διαφωνεί με αυτή την άποψη, 

Δεν υπάρχουν σχόλια: