Πανικόβλητοι στη ΝΔ, σκούζουν ενόψει της εκλογικής συντριβής


Παπαμιμίκος και ΣαμαράςΠαπαμιμίκος και Σαμαράς
“ Η πολιτική δεν είναι ούτε bravissimo, ούτε ΟΝΝΕΔ Α.Ε. ”

Μην έχοντας να πουν τίποτα στην ελληνική κοινωνία, έχοντας επίγνωση ότι με την πολιτική που υλοποιούν οδηγούν τη χώρα σε αδιέξοδο και στην απόλυτη καταστροφή, κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδικογλου και ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος προσέφυγαν για άλλη μια φορά σε άναρθρες κραυγές. 

Το Μέγαρο Μαξίμου, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να διασωθεί "βάζει μπροστά" κυβερνητικά και κομματικά στελέχη, προκειμένου να αναπαράγουν τη "θεωρία των δύο άκρων". Η προσπάθεια αυτή από την πλευρά του Μεγάρου Μαξίμου και του ακροδεξιού κόμματος της Νέας Δημοκρατίας φανερώνει τον πανικό για την επικείμενη εκλογική συντριβή. Ο πανικός τους δε εκδηλώθηκε ακόμη πιο πολύ μετά την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

"Κολλημένος" στην γραμμή του Μεγάρου Μαξίμου περί "δύο άκρων" ο Σίμος Κεδίκογλου ψέλλισε κάποια ακατάληπτα για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ όπως "Παραμένει κολλημένος στην καλή και κακή βία, στα βαρίδια και στις συνιστώσες του κόμματός του".

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, δείχνοντας να μην γνωρίζει και τόσο καλά τον πολιτικό χάρτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης δήλωσε ότι ο κ. Τσίπρας «δεν αποχωρίζεται ποτέ τις αγαπημένες του συνήθειες. Μετά τις ακραίες συνιστώσες εσωτερικού, επενδύει τώρα και σε ακραίες συνιστώσες εξωτερικού», επιχειρώντας να πείσει ότι όλη η Αριστερά στον ευρωπαϊκό χώρο... είναι άκρο.

Προφανώς πρόκειται για επικίνδυνες και αστείες δηλώσεις, που φανερώνουν πέραν από ολοκληρωτική άγνοια για τις πολιτικές εξελίξεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο, το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η κυβέρνηση Σαμαρά και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο σε λίγο θα θεωρεί επιτυχία τα ποσοστά της Πολιτικής Άνοιξης ,αν δεν έχει την τύχη του ΠΑΣΟΚ. Η πολιτική βλέπετε, δεν είναι ούτε bravissimo, ούτε ΟΝΝΕΔ Α.Ε..

Δεν υπάρχουν σχόλια: