ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ

ανάρτηση από iskra


Εκτύπωση
den-plirono11/2/14 
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ 8 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΣΙΜΟΥ
ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ
Ξεκίνησαν μεγάλες κινητοποιήσειςενάντια στο "χαράτσι" των διοδίων! Το δυσβάστακτο "χαράτσι" επιβλήθηκε από την προηγούμενηΤετάρτη και προβλέπει ληστρικές αυξήσεις έως  60% στα διόδια, οι οποίες δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα σε όλους τους πολίτες αλλά και ιδιαιτέρα στους μόνιμους κατοίκους καιεπαγγελματίες των περιοχών της Αττικής, οι οποίοι δε θα μπορούν να μεταβούν καθημερινά στη δουλειά τους.
Ελεύθεροι αφέθηκαν, δε, μετά την απολογία τους στον εισαγγελέα, το μεσημέρι της Τρίτης (11/2), οιεννέα συλληφθέντες, μεταξύ των οποίων ο δήμαρχος Ωρωπού Γ. Οικονομάκος, δυο αντιδήμαρχοι και τρεις δημοτικοί σύμβουλοι, για τα επεισόδια της Κυριακής (9/2) στα διόδια της Μαλακάσας.
Οι εννέα συλληφθέντες προσήλθαν στο γραφείο του εισαγγελέα το πρωί της Τρίτης προκειμένου να απολογηθούν. Την ίδια ώρα, μεγάλη συγκέντρωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τους διωκώμενους πραγματοποιήθηκε έξω από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, με τη συμμετοχή κατοίκων της περιοχής του Ωρωπού αλλά και συλλογικοτήτων και μαζικών φορέων.
Το κατηγορητήριο που απαγγέλθηκε στους 9 συλληφθέντες είναι βαρύτατο και στόχο έχει νατρομοκρατηθούν οι πολίτες, για να καμφθούν οι οργανωμένες αντιστάσεις. Πιο συγκεκριμένα, σε βάρος των συλληφθέντων έχει σχηματιστεί δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνηςεμπρησμούδιατάραξης της ασφάλειας των συγκοινωνιών, παρακώλυσης συγκοινωνιών, διακεκριμένης φθοράςδιατάραξης κυκλοφορίας και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Οι εννέα κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν σε δίκη, σε τακτική δικάσιμο που ορίστηκε για τις 3 Απριλίου.
Π. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: «Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΩΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ»
«Ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο δεν είναι τρομοκράτες», δήλωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, έξω από τα δικαστήρια όπου είχαν οδηγηθεί ο δήμαρχος Ωρωπού και οι άλλοι οκτώ συλληφθέντες για τα επεισόδια στα διόδια της Μαλακάσας.
«Απ' ό,τι μου λένε υπερασπίζονται ειρηνικά την επιβίωση των πολιτών και τα δικαιώματά τους», τόνισε ο Π. Λαφαζάνης, υηπογραμμίζοντας: «Δεν είναι δυνατόν, λοιπόν, δημοτικές αρχέςπου υπερασπίζονται τα δικαιώματα και την επιβίωση των πολιτών τους να διώκονται δικαστικά και να συλλαμβάνονται, να μένουν στη φυλακή και τώρα να κινδυνεύουν να υποστούν κατηγορίες κακουργηματικές. Αυτά είναι πρωτοφανή πράγματα. Δεν συμβαίνουν σε πραγματικέςδημοκρατίες και παραπέμπουν σε άλλες σκοτεινές εποχές».
ΣΥΡΙΖΑ:ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
"Να ανακληθούν αυξήσεις των διοδίων και να σταματήσουν οι διώξεις", ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση της ΕΕΚΕ Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων του κόμματος.
"Η κυβέρνηση για μια ακόμη φορά εξαπάτησε τον Ελληνικό Λαό. Προχώρησε σε ληστρικές αυξήσεις των διοδίων έως και 60 %. Επιπλέον τοποθετήθηκαν σταθμοί διοδίων και στις δύο κατευθύνσεις των σταθμών της Ελευσίνας και του Ισθμού, ενώ θα λειτουργήσουν καιπλευρικοί σταθμοί διοδίων στους κόμβους Νέας Περάμου και Πάχης Μεγάρων.
Και όλα αυτά όταν πριν τρείς μήνες ο Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης από το βήμα της βουλής στην συζήτηση του νομοσχέδιου για την υπογραφή τωννέων συμβάσεων για τους οδικούς άξονες, διαβεβαίωνε ότι «δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για αύξηση διοδίων, καμία απολύτως». Επιπλέον είχε τονίσει ότι η μοναδική αλλαγή στην σύμβαση με τις παραχωρησιούχες εταιρείες, αποτελεί η εγκαθίδρυση αναλογικών υβριδικών διοδίων. «Και όπου ακόμα δεν υπάρχουν αναλογικά διόδια, θα λειτουργήσουν εκπτώσεις της τάξεως του 50%, ενώ θα προχωρήσει και το θέμα της λειτουργικότητας». Τελικά αυτό που αποδείχθηκε είναι ότι η κυβέρνηση διαπραγματεύτηκε μόνο τις αποζημιώσεις προς τους εργολάβους αλλά και την ληστρική νέα αύξηση των διοδίων" επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.
"Οι ληστρικές αυξήσεις που επιβλήθηκαν από την προηγούμενη Τετάρτη στα διόδια δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα σε όλους τους πολίτες και ιδιαιτέρα στους μόνιμους κατοίκους και επαγγελματίες των περιοχών της Αττικής, οι οποίοι δε θα μπορούν να μεταβούν καθημερινά στη δουλειά τους. Τη στιγμή μάλιστα που δεν παρατηρείται βελτίωση στην ποιότητα και την ασφάλεια του οδικού δικτύου.
Είναι εξωφρενικό την ώρα που το εισόδημα του λαού έχει μειωθεί στο 50% λόγω των μνημονιακών πολιτικών, έρχεται ακόμα ένα μέτρο, αυτό της αύξησης των διοδίων, για να τους δώσει τη χαριστική βολή" συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και ζητά να ανακληθούν οι αυξήσεις των διοδίων και ταυτόχρονα να εξεταστούν μειώσεις των σταθμών σε όλους του οδικούς άξονες και τοκαθεστώς παραχώρησης των αυτοκινητόδρομων". Ενώ, εκφράζει τη στήριξή του στιςκινητοποιήσεις των πολιτών και προειδοποιεί την κυβέρνηση "να σταματήσει ποινικοποίηση των αγώνων".
ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ
Με ενίσχυση των μπλόκων που ήδη έχουν στηθεί αλλά και δημιουργία νέων κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες της ΒΕλλάδας, προχωρώντας ταυτόχρονα σε νέο γύρο διαβουλεύσεων με στελέχη της κυβέρνησης.Ήδη, στο δρόμο προς την Αθήνα βρίσκεται αντιπροσωπεία της Πρωτοβουλίας, προκειμένου να έχει συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείουΑγροτικής Ανάπτυξης, ενώ επιδιώκεται συνάντηση για αύριο και με τον υπουργό ΟικονομικώνΓιάννη Στουρνάρα, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπρόεδρος της Αυθόρμητης Κίνησης Αγροτών Ημαθίας Κώστας Λιολιόπουλος.
Στο μπλόκο της Κουλούρας, στην Εγνατία οδό, οι αγρότες τηρούν στάση αναμονής και δεν αποκλείεται να προβούν σε κάποιου είδους συμβολική κινητοποίηση εντός της ημέρας.
Στη Θεσσαλία, οι αγρότες έχουν προαναγγείλει για την Πέμπτη, στις 3 το μεσημέρι, την πραγματοποίηση νέου πανθεσσαλικού συλλαλητηρίου, επιδιώκοντας συστράτευση και εργαζομένων από άλλους κλάδους.
Στην Πέλλα, οι αγρότες από νωρίς το πρωί έχουν προχωρήσει και πάλι σε κατάληψη της εφορίας στην Έδεσσα, ενώ δηλώνουν αποφασισμένοι να εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους, όπως τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο παραγωγός Χρήστος Καμτσής μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτικών Μπλόκων.
Παραμένουν, επίσης, τα μπλόκα στον κόμβο Μελισσίου και Γυψοχωρίου, στο Πλεύρωμα και στον κόμβο Μαυροβουνίου, αλλά και στην Αλμωπία.
Οι Σερραίοι αγρότες εξακολουθούν να διατηρούν τα τρακτέρ τους στις πλατείες των χωριών και αύριο πρόκειται να προβούν σε διαμαρτυρία κατά της φορολογικής πολιτικής, στην εφορία,
Στο στήσιμο δύο μπλόκων, στον κόμβο Χρυσούπολης στην παλαιά εθνική οδό Καβάλας - Ξάνθηςκαι στον κόμβο Αμυγδαλεώνα στον Δήμο Καβάλας, προχωρούν από το πρωί αγρότες της περιοχής, ενώ οι αγρότες του Έβρου παραμένουν στα μπλόκα που έχουν στηθεί σε ΟρεστιάδαΦέρρες καιΚορνοφωλιά.
Στο μεταξύ, αύριο, οι αγρότες στο μπλόκο των Βασιλικών στη Θεσσαλονίκη πρόκειται να προβούν και πάλι σε συμβολικό κλείσιμο του δρόμου από τη μία το μεσημέρι, ενώ συνάδελφοί τους στηΒοιωτία θα μεταβούν με άλλους συμπολίτες τους στα διόδια Τραγάνας που βρίσκονται στο 136ο χλμ Αθηνών-Λαμίας, διαμαρτυρόμενοι για την αύξηση των τιμών, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αγρότης Γιάννης Βάγκος, μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτικών Μπλόκων.
Εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες της Πελοποννήσου οι οποίοι παραμένουν στα μπλόκα της Αργολίδας της Αρκαδίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας, διεκδικώντας να αποσυρθούν τα νέα φορολογικά μέτρα της κυβέρνησης.
Στη Λακωνία σήμερα, οι αγρότες από το μπλόκο του Βασιλοπόταμου στη Σκάλα με τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα πήγαν στη Σπάρτη, όπου πραγματοποίησαν αυτοκινητοπορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και κατέληξαν στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, όπου πραγματοποίησαν συμβολικό αποκλεισμό και επέδωσαν ψήφισμα στην αντιπεριφερειάρχη Ντία Τζανετέα, η οποία με δηλώσεις της, εξέφρασε την υποστήριξή της στον αγώνα και τα αιτήματα των Λακώνων αγροτών.
Ακολούθως οι αγρότες, νωρίς το μεσημέρι, επέστρεψαν στο μπλόκο του Βασιλοπόταμου.
Στη Μεσσηνία το πρωί, οι αγρότες με τα τρακτέρ τους από το μπλόκο της πλατείας και αντιπροσωπεία αγροτών από το Σουληνάρι κινήθηκαν και απέκλεισαν για αρκετή ώρα το υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς -πρώην Αγροτική- στους Γαργαλιάνους και ταυτόχρονα διένειμαν ενημερωτικά φυλλάδια.
Υπενθυμίζεται ότι οι αγρότες λένε «όχι» στην τήρηση βιβλίων εσόδων-εξόδων σε όσους έχουν τζίρο κάτω των 40.000 ευρώ και -μεταξύ άλλων- ζητούν αφορολόγητο οικογενειακό εισόδημα 20.000 ευρώ, που θα προσαυξάνεται κατά 5.000 ευρώ για κάθε παιδί και «φρένο» στις δικαστικές διώξεις των αγροτών που δεν μπορούν να πληρώσουν τα χρέη τους στην εφορία.
Επίσης να μην γίνει κανένας πλειστηριασμός σπιτιού ή χωραφιού συνολικής αντικειμενικής αξίας μέχρι 300.000 ευρώ, διαγραφή κάθε ποσού που αντιστοιχεί σε ανατοκισμό και κεφαλαιοποίηση τόκων από το συνολικό ποσό των οφειλών των αγροτών προς τις τράπεζες και κούρεμα 30% των δανείων μέχρι 200.000 ευρώ.
Ζητούν, επίσης, μείωση του κόστους παραγωγής (π.χ αφορολόγητο πετρέλαιο και νυχτερινό ρεύμα) και ενίσχυση της κτηνοτροφίας.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ
Κινητοποιήσεις ενάντια στα νέα φορολογικά μέτρα, που ισχύουν από την 1η Ιανουαρίου και οδηγούν ένα βήμα πιο κοντά στο "λουκέτο" τις μικρές και πολύ μικρές βιοτεχνίες προανήγγειλε η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης.
Κατά τη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση αποφασίστηκε ακόμη η ανάληψη πρωτοβουλιών για σειρά επαφών με εκπροσώπους φορέων και κοινωνικών ομάδων του νομού Θεσσαλονίκης, που πλήττονται από τα μέτρα.
Την Δευτέρα οι εκπρόσωποι των βιοτεχνών υποστήριξαν ότι 3.500 επιχειρήσεις έκλεισαν το 2013, ενώ την τελευταία τετραετία ο αριθμός των επιχειρήσεων μειώθηκε σε λιγότερες από 100.000 έναντι 135.000 μέχρι πρότινος. Πρόσθεσαν μάλιστα ότι 200.000 επιχειρήσεις κινδυνεύουν να κλείσουν άμεσα, αν δεν αποσυρθεί ο φορολογικός νόμος που αφορά τις ΜΜΕ.
«Ολόκληροι κλάδοι καταρρέουν, ενώ άλλοι παλεύουν καθημερινά για την επιβίωσή τους» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση της ΟΒΣΘ η οποία σημειώνει ότι τα αλλεπάλληλα μέτρα της κυβέρνησης καθιστούν το οικονομικό περιβάλλον εχθρικό για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
ΤΡΙΤΗ 11/2: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
«Καλούμε τους δημοκράτες βουλευτές να απαιτήσουν την απόσυρση της ρατσιστικής τροπολογίας και να φέρουν στη Βουλή νόμο για την διεύρυνση του δικαιώματος εκλέγειν και εκλέγεσθαι σε όσους διαμένουν μόνιμα στη χώρα»
Καλούν: Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος η ΕΝΟΤΗΤΑ, Μπαγκλαντεσιανό Επιμελητήριο Αθήνας, Αφγανική Κοινότητα  Μεταναστών και Προσφύγων, Σύλλογος Ενωμένων Αφγανών Προσφύγων,ASANTE, Νιγηριανή Κοινότητας, Κοινότητα Σενεγάλης, Σύλλογος Σύριων Αποδήμων Ελλάδος, Ομοσπονδία Αλβανών Μεταναστών Ελλάδος, Αιγυπτιακή Κοινότητα, Ένωση Μεταναστών Εργατών, ΚΕΕΡΦΑ-Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ:
Ο αποκλεισμός των μεταναστών και των ομογενών  που διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα από την συμμετοχή στις δημοτικές εκλογές του 2014 με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή είναι άλλο ένα δώρο του Σαμαρά στους νεοναζί της Χρυσής Αυγής
ΝΔ και ακροδεξιά έδωσαν μαζί την μάχη για να φτάσει το Συμβούλιο της Επικρατείας στην κατάργηση του δικαιώματος ψήφου για τους μετανάστες στις δημοτικές εκλογές  και του δικαιώματος στην ιθαγένεια για τα παιδιά που γεννήθηκαν στην Ελλάδα. Ο σκοταδισμός, η συντήρηση και η αναφορά σε «αρχές του δικαίου του αίματος», που παραπέμπουν σε ναζιστικές θεωρήσεις,  καθόρισε την πλειοψηφία στην απόφαση της. Με την απόφαση 460/2013 το ΣτΕ υπερέβη την αρμοδιότητά του: νομοθέτησε, αντί να δικάσει. Κάθε νομιμοποίηση αυτής της παράνομης πρακτικής συνιστά αντιδημοκρατικό κατήφορο.
Από τότε ο Σαμαράς αρέσκεται να φωτογραφίζεται με παιδιά της δεύτερης γενιάς μεταναστών όπως ο Γιάννης Ατεντοκούμπο, ο πετυχημένος νεαρός μπασκετμπολίστας για να κρύψει την ρατσιστική του γύμνια.
Οι θεσμοί και το ίδιο το Σύνταγμα την Ελλάδα είχαν κρατήσει  παλιότερα τις γυναίκες εκτός εκλογικής διαδικασίας μέχρι την δεκαετία του 50. Το ίδιο επαναλαμβάνουν τώρα ενισχύοντας στις ρατσιστικές διακρίσεις.
Με αυτές τις επιλογές ανοίγουν το δρόμο να ξαναοπλιστεί το χέρι των δολοφόνων του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν.Το Φαρμακονήσι και ο πνιγμός των γυναικόπαιδων από τις «ενέργειες απώθησης» των λιμενικών, οι ρατσιστικές επιχειρήσεις σκούπα της ΕΛΑΣ με ημερομηνία έναρξης την 4η Αυγούστου 2012 και η μαζική φυλάκιση σε στρατόπεδα συγκέντρωσης χιλιάδων μεταναστών και προσφύγων, οι δολοφονικές επιθέσεις κατά των μεταναστών εργατών Γής στην Ν.Μανωλάδα, τα ρατσιστικά πογκρόμ των νεοναζί της Χρυσής Αυγής, οι βασανισμοί μεταναστών και αντιφασιστών στα αστυνομικά τμήματα και την ΓΑΔΑ και οι δολοφονίες όπως του Σαχζάτ Λουκμάν στα Πετράλωνα, η κατάργηση του δικαιώματος στην ιθαγένεια για τα παιδιά των μεταναστών είναι πολιτικές αχαλίνωτου ρατσισμού ετούτης της κυβέρνησης.
Καλούμε τους δημοκράτες βουλευτές να απαιτήσουν την απόσυρση της ρατσιστικής  τροπολογίας  και να φέρουν στη Βουλή νόμο για την διεύρυνση του δικαιώματος εκλέγειν και εκλέγεσθαι σε όσους διαμένουν μόνιμα στη χώρα.
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., με αφορμή τη συζήτηση την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014, στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, της προσφυγής για την αύξηση του ωραρίου εργασίας του Παιδαγωγικού Προσωπικού στους Παιδικούς Σταθμούς, αποφάσισε τηνπροκήρυξη 24ωρης Πανελλαδικής απεργίας, για όλο το προσωπικό των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών.
Η απεργία αφορά στο σύνολο των εργαζομένων στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς.
Την ίδια ημέρα, στις 10.00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών (Λουίζης Ριανκούρ 87), όπου θα συζητηθεί η προσφυγή.
«Η αγωνιστική κινητοποίηση είναι ενταγμένη στον καθημερινό αγώνα μας για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών που αφαιρούν από τους πολίτες τα Δημόσια αγαθά και οδηγούν στην κατάργηση του Δημόσιου και Παιδαγωγικού χαρακτήρα των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών.
Η εφαρμογή τα τελευταία χρόνια του εξουθενωτικού ωραρίου σε συνδυασμό με την εντατικοποίηση που προκύπτει από τις ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό και τα υπεράριθμα παιδιά, λόγω της οικονομικής κρίσης, έχουν οδηγήσει γονείς και προσωπικό σε τραγική κατάσταση.
Η συρρίκνωση των Δομών και οι προσλήψεις εργαζομένων με ελαστικές σχέσεις εργασίαςέχουν εξαιρετικά δυσμενείς ψυχολογικές και συναισθηματικές επιπτώσεις στα παιδιά και έχουν οδηγήσει χιλιάδες ανέργους και εργαζόμενους γονείς σε απόγνωση» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: