Δριμύτατη επίθεση της Ζωής σε Τσίπρα (Βίντεο)

 "Η «Λαϊκή Ενότητα» και οι προκλήσεις της".

Από ΒΑΘΥ , Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015 

Δριμύτατη επίθεση προσωπικά εναντίον του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας σήμερα σε δημοσιογράφους της ΕΡΤ.

Η υποψήφια βουλευτής της «Λαϊκής Ενότητας» βάζοντας στο στόχαστρο της τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ του απέδωσε εκτός των άλλων ότι σε συνεργασία με την Μέρκελ  και τους ξένους δανειστές οδηγεί την χώρα σε εκλογές με μοναδικό στόχο να φύγουν από την βουλή αυτοί που αποτελούν στόχο στα μνημόνια.
«Για να λειτουργήσει η βουλή κατά τας βουλάς των κελευστών, των εκβιαστών και των δυναστών αυτού του λαού», είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα η ίδια ισχυρίστηκε ότι ο Α. Τσίπρας ζητούσε να γίνουν οι εκλογές στις 13 Σεπτέμβρη «άρον –άρον δηλαδή για να μην προλάβει να οργανωθεί οποιαδήποτε συλλογικότητα και να μην έχει στην επόμενη βουλή  αντιμνημονιακό αντίλογο».

Το σύστημα Μαξίμου έχει σαν μόνο πρόγραμμα την υλοποίηση του Μνημονίου ενώ κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό όταν του λέει ότι δεν πρέπει να επανέλθει η δεξιά γιατί την Ν.Δ όπως και το ΠΑΣΟΚ μαζί με το Ποτάμι τους έχει έτοιμους να τους επαναφέρει σε μια κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας αν χρειαστεί, τόνισε η ίδια για να προσθέσει ότι η «Λαϊκή ενότητα» αποτελεί το μόνο ανάχωμα και την μόνη γνήσια έκφραση  του «ΟΧΙ» του ελληνικού λαού.

Η πρώην πρόεδρος της βουλής εκτίμησε ότι ήταν λάθος η τακτική που ακολούθησε η κυβέρνηση στις διαπραγματεύσεις  ενώ υπήρχαν εναλλακτικές λύσεις απ’ αυτές που επέλεξε τελικά η κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: