Αλέξης Τσίπρας: «Κοντοζυγώνει η ώρα για τον ελληνικό λαό» (ΒΙΝΤΕΟ)



Ο Αλέξης Τσίπρας



“ «Δεν αντέχουμε άλλο. Δε μας δέχονται καν. Αυτή η κυβέρνηση του πλούτου, της τρόικα και των απολύσεων, πρέπει να φύγει τώρα. Δεν αντέχει άλλο ο κόσμος», είπαν χαρακτηριστικά οι απολυμένες καθαρίστριες στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Θερμότατη υποδοχή επεφύλαξαν οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, κατά την διάρκεια της άφιξης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, και κλιμακίου βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, στον ίδιο τόπο του αγώνα τους, έξω από το υπουργείο, σε μια ιδιαίτερα συμβολική κίνηση.

Ο Αλέξης Τσίπρας, άκουσε από πρώτο χέρι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενες στο υπουργείο Οικονομικών και εξέφρασε δημοσίως την συμπαράσταση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Δεν αντέχουμε άλλο. Δε μας δέχονται καν. Αυτή η κυβέρνηση του πλούτου, της τρόικα και των απολύσεων, πρέπει να φύγει τώρα. Δεν αντέχει άλλο ο κόσμος», είπαν χαρακτηριστικά οι απολυμένες καθαρίστριες.

«Ήρθαμε σήμερα εδώ αντιπροσωπεία της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, για να συμπαρασταθούμε στο δίκαιο και έντιμο αγώνα που δίνετε και να καταγγείλουμε τη στάση της κυβέρνησης που αρνούνται ακόμα και να σας συναντήσουν, διότι έχουν πολλή δουλειά για να υλοποιούν τις εντολές μετά τις συναντήσεις με την τρόικα. Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι. Στα πρόσωπά σας βλέπουμε τα πρόσωπα χιλιάδων, εκατομμυρίων Ελληνίδων και Ελλήνων που βρίσκονται ένα βήμα πριν την εξαθλίωση, την ίδια στιγμή που κάποιοι εξακολουθούν να κερδίζουν. Κάποια συμφέροντα της κλεπτοκρατίας, της ολιγαρχίας, της μιντιοκρατίας και της τραπεζοκρατίας συνεχίζουν να κυβερνούν μια χώρα που βρίσκεται σε διάλυση», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έστειλε μήνυμα στον ελληνικό λαό λέγοντας ότι«Θα ήθελα, για άλλη μία φορά, να σας διαβεβαιώσω: Κοντοζυγώνει η ώρα που αντί να καθαρίζετε τα γραφεία τους, θα καθαρίσετε και εσείς και όλοι μαζί - το λαϊκό κίνημα- την τρόικα και την κλεπτοκρατία από αυτή τη χώρα. Κοντοζυγώνει η ώρα που θα καθαρίσουμε το τοπίο, για να δουλέψουμε όλοι μαζί σκληρά».

Δείτε το video:

ανάρτηση από "periodista"

Δεν υπάρχουν σχόλια: