Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ (ISKRA)


Εκτύπωση
Δευτ. 13/1/14 
ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
Μετά από εντάλματα που εξέδωσαν οι ανακριτές διαφθοράς, οι οποίοι χειρίζονται την υπόθεση των υποβρυχίων, συνελήφθησαν τη Δευτέρα ο πρώην πρόεδρος των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά Σωτήρης Εμμανουήλ και οπρώην συνεργάτης τού Άκη Τσοχατζόπουλου Ιωάννης Μπέλτσιος.
Τα εντάλματα των ανακριτών Μαλλή και Σταυρόπουλου αφορούν τα αδικήματα της δωροδοκίας και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.
Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην πρόεδρος των Ελληνικών Ναυπηγείων κατηγορείται για μίζα 23 εκατ. ευρώ, ενώ ο πρώην συνεργάτης του Τσοχατζόπουλου ότι έλαβε 3 εκατ. ευρώ για τις συμβάσεις των υποβρυχίων.
Όλα δείχνουν , σύμφωνα με νομικούς κύκλους, ότι θα ακολουθήσει νέο κύμα συλλήψεωνγι'αυτήν την αμαρτωλή υπόθεση όσο και για το σκάνδαλο που έχει οδηγήσει στο κλείσιμο ταΝαυπηγεία Σκαραμαγκά.
Μπροστά και στις νέες εξελίξεις γίνεται ακόμα πιο φανερός ο λόγος που ΝΔ και ΠΑΣΟΚ απέρριψαν στη Βουλή την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το θέμα των υποβρυχίων, αφού οι ευθύνες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για το σκάνδαλο είναι τεράστιες και η έρευνα της Βουλής θα μπορούσε να τινάξει στον αέρα την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.
Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: