Η πλειοψηφία του ΛΑΟΥ τον Μάιο θα ψηφίσει για να σώσει το σπίτι του και το δικαίωμα του να ζει ελεύθερος

Δεν σώζεται με τίποτα η παρτίδα για την κυβέρνηση...

Διαβάζω το τελευταίο διάστημα, άρθρα, από γνωστά μνημονιακά "παπαγαλάκια", που παραδέχονται την δημοσκοπική κατάρρευση της ΝΔ, άρα και της κυβέρνησης, αφού το ΠΑΣΟΚ, ότι οι ίδιοι οι ΠΑΣΟΚοι δεν το υπολογίζουν πλέον. Παραδέχονται, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επελαύνει, αν και στις δημοσκοπήσεις που παρουσιάζουν η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, είναι μικρή, επιβεβαιώνοντας ότι αυτές οι δημοσκοπήσεις είναι "μαϊμού". Τα "παπαγαλάκια" λοιπόν, ελπίζουν σε "δωράκια" των δανειστών προς την παρούσα κυβέρνηση, ώστε να μπορέσει να κατέβει με κάποιες ελπίδες στις εκλογές, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το τελευταίο άρθρο του Χαρδαβέλα,  
που ελπίζει από κούρεμα του χρέους πριν τις εκλογές (αν και δεν το πολυπιστεύει), σε μηδενισμό επιτοκίων, και νέο μνημόνιο χωρίς ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ.

Η παρτίδα για την κυβέρνηση, δεν σώζεται όμως με τίποτα, γιατί:

* Το κούρεμα του χρέους, μπορεί να το αποκλείουν οι "Γερμανοί φίλοι μας", αλλά το κούρεμα θεωρείται απίθανο κυρίως γιατί η παρούσα ελληνική κυβέρνηση, δείχνει να είναι τόσο υποταγμένη στο Βερολίνο, που στο εξωτερικό είναι η πιο φανατική πολέμια του κουρέματος του χρέους μας.


* Ο μηδενισμός επιτοκίων, η επιμήκυνση , ακόμα και να δοθούν, θα δοθούν για να εξυπηρετηθεί το τεράστιο δημόσιο χρέος, όχι για παροχές στον εξαθλιωμένο Ελληνικό λαό.  
Και ο λαός το γνωρίζει, αφού δεν πιστεύει ότι λέει πλέον το κυβερνητικό επιτελείο, το οποίο ψεύδεται ασυστόλως, και για αυτό το λόγο, οι τρίχες περί πλεονάσματος δεν αλλάζουν το κλίμα.


* Νέο μνημόνιο χωρίς νέα μέτρα...Εδώ γελάμε! 
Είναι ξεκάθαρο ότι τα μνημόνια, από το 2010, δεν είχαν στόχο ότι του μείωση του χρέους, ούτε την ανάπτυξη...Στόχος τους, ήταν η εσωτερική υποτίμηση. 
Και η τρόικα, θέλει να περάσει, και άλλα μέτρα προς αυτή την κατεύθυνση. 
Θέλει να πέσουν μισθοί, η ανεργία να παραμείνει στα ύψη, ώστε το εργατικό δυναμικό να είναι απόλυτα εκμεταλλεύσιμο,  να βυθιστεί και άλλο η ελληνική οικονομία,  ώστε να είναι σίγουροι ότι θα πάρει χρόνια να σηκώσουμε κεφάλι. 
Ακόμα δεν χαρίζουμε δημόσια περιουσία άλλωστε, απλά την ξεπουλάμε ακόμα, και βέβαια το τσάμπα είναι ο στόχος τους!


* Το σημαντικότερο είναι, ότι ακόμα και "δώρα" να δεχτούν, με light Μέτρα στην καλύτερη των περιπτώσεων, το Οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, έχει βάλει πλώρη να ρίξει στον Καιάδα την κυβέρνηση. 
Στουρνάρας, Θεοχάρης, Μαυραγάνης, εξαπολύουν καθημερινά πλέον, "απειλές" προς τους πολίτες που οφείλουν στην εφορία ότι θα τους κατάσχουν τα σπίτια, θα τους κλείσουν φυλακή.  
Τι και αν είναι είναι πλέον άνεργοι, και δεν έχουν ευρώ ούτε για ρυθμίσεις, προχωράνε και σε μεμονωμένες υλοποιήσεις των απειλών, με ειδοποιητήρια για κατασχέσεις, για μικρά ποσά!


Τι να το κάνει ο πολίτης το "φως στο τούνελ, που αχνοφαίνεται", το μηδενισμό των επιτοκίων δανεισμού μας για ένα διάστημα, και άλλα τέτοια δωράκια, όταν απειλείται να βρεθεί άστεγος ή φυλακισμένος;;


Σε μεγάλη πλειοψηφία, τον  Μάιο ο Ελληνικός λαός, θα ψηφίσει για να σώσει το σπίτι του και το δικαίωμα του να ζει ελεύθερος τουλάχιστον(εκτός Κορυδαλλού εννοώ, γιατί ελευθερία είναι πολύ περισσότερα πράγματα). 
Τον Μάιο θα μαυρίσει τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο, γιατί ο Θεοχάρης και ο Μαυραγάνης είναι υπάλληλοι τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: