Γερμανικό Κρυο ντους στο Πρωθυπουργό λίγες ώρες πριν δει την Μέρκελ !

#IceBucketChallenge

Posted by netakias.com στο Σεπτεμβρίου 22, 2014
samarashellasforce.com
«Ικέτη» που «προστρέχει στο τελευταίο του αποκούμπι» χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό σε ανακοίνωσή του οΣΥΡΙΖΑ ενόψει της συνάντησης του κ. Σαμαρά με την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ την προσεχή Τρίτη στο Βερολίνο.
«Ως ικέτης κατευθύνεται ο κ. Σαμαράς στην κ. Μέρκελ προσβλέποντας στην επιείκειά της. Απομονωμένος πολιτικά προστρέχει στο τελευταίο του αποκούμπι, αφού προηγουμένως έχει καταστήσει σαφές μέσω του Υπουργού Οικονομικών πως η μεν διαγραφή του χρέους δεν αποτελεί επιλογή, η δε χαλάρωση της δημοσιονομικής πολιτικής συνιστά αμαρτία» αναφέρεται χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Δεν πρόκειται να ληφθούν αποφάσεις για το ελληνικό χρέος στη συνάντηση της γερμανίδας καγκελαρίου με τον έλληνα πρωθυπουργό !!
Η συνάντηση της Άνγκελα Μέρκελ με τον Αντώνη Σαμαρά, την ερχόμενη Τρίτη στο Βερολίνο, εντάσσεται στις «εντατικές και συχνές επαφές» μεταξύ της γερμανικής και της ελληνικής κυβέρνησης, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Γερμανίας Στέφεν Ζάιμπερτ.
Ερωτηθείς εάν στην ατζέντα των συνομιλιών περιλαμβάνεται το ζήτημα του ελληνικού χρέους, ο κ. Ζάιμπερτ τόνισε ότι «δεν εκκρεμούν αποφάσεις» σε αυτή την συνάντηση, η οποία, όπως είπε, είναι μία διμερής συνάντηση.
«Όλες οι αποφάσεις λαμβάνονται σε ευρωπαϊκό επίπεδο και όχι σε διμερές» πρόσθεσε.
Αντικείμενο θα είναι, όπως κάθε φορά -συνέχισε ο γερμανός εκπρόσωπος- η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, για την οποία «ο κ. Σαμαράς σίγουρα θα κάνει μια παρουσίαση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: