Μήνυμα παρτιζάνων του Kharkov: Θα συνεχίσουμε τον πόλεμο μέχρι τον τελευταίο ΝΑΖΙ.



Στις εκθέσεις της πολιτοφυλακής της Νοβορόσια υπάρχει μια συνέντευξη του διοικητή των Παρτιζάνων του Kharkov που δημοσιεύθηκε στον '' Ελεύθερο Τύπο¨ του Donetsk.
Ο διοικητής είπε ότι οι πληροφορίες θα πρέπει να χορηγούνται σαν το φάρμακο, γιατί μπορούν να υπολογιστούν και ζήτησε από τον δημοσιογράφο να μην βάλει το όνομά του.

Σύμφωνα με αυτόν, ο στόχος των ανταρτών είναι να σταματήσει η καταστροφική διαδικασία στοDonbass.

Πρώτα απ όλα, οι άνθρωποι στο Kharkov δεν είναι πρόθυμοι να συμβιβαστούν με το ναζιστικό καθεστώς. Για το τίμημα της ελευθερίας και της ζωής είναι πρόθυμοι να να φέρουν την ημέρα της νίκης κατά του φασισμού. Και έχουμε αρκετές δυνάμεις και τα μέσα για την επίτευξη της'' εξήγησε.

Ο διοικητής είπε επίσης ότι όλες οι επιθέσεις των ανταρτών- είναι αληθινές, αλλά αυτές είναι το ένα δέκατο των δραστηριοτήτων τους. Βασικά τα Ουκρανικά μέσα ενημέρωσης αγνοούν τα περισσότερα από τα γεγονότα και δεν αποκαλύπτουν την πραγματική απώλεια οι φορείς επιβολής του Νόμου της Ουκρανίας.

Επιπρόσθετα ,υπάρχουν εκεί και άλλες αυτο αποκαλούμενες ''αντάρτικες ομάδες'' που οι Ουκρανικές Αρχές τις χρησιμοποιούν για να προστατεύονται στο Kharkov ''από την Ρωσική επιθετικότητα” Έτσι ο Πρόεδρος της περιφερειακής διοίκησης της πόλης Igor Balota αυτοπροστατεύεται από τους ανθρώπους του. Έχει στην διάθεση του πυροβολικό που μπορεί να αντισταθεί και διοικείται από Γάλλους αξιωματικούς.

Ο διοικητής τόνισε ότι οι αντάρτες υπολογίζουν στην ενεργό βοήθεια των ανθρώπων του Donbass. Στο τελευταίο Video οι αντάρτες του Kharkov υποσχέθηκαν ''πόλεμο μέχρι τον τελευταίο Ναζί" για την προστασία των οικογενειών τους.


Θέλουμε να ελευθερώσουμε τους ανθρώπους από τους Ολιγάρχες Ναζί, τα σκουλήκια της διαφθοράς που αναπτύσσονται σε ολόκληρη την χώρα. Να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη των ανθρώπων για το μέλλον τους , να επαναφέρουμε την Ειρήνη σε κάθε οικογένεια και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες υπό τις οποίες αυτά που ανήκουν στον λαό να λειτουργούν προς όφελός του “-είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: