Η Ψήφος Εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση, Φέρνει Εκλογές με ΗΤΤΑ!‏


Και τελικα η Συγκυβερνηση πηρε ψηφο εμπιστοσυνης στην βουλη,οπως φυσικα ηταν αναμενομενο! Οι ψευτο ανταρτες βουλευτες της κυβερνησης, που οπως παντα βγαινουν στα καναλια και στις εφημεριδες, δηλώνοντας οτι ειναι αναποφασιστοι και δεν ξερουν αν θα στηρίξουν την κυβερνηση, διοτι οπως δηλωνουν η Ελληνικη κοινωνια εχει φτασει στα ορια της, στην ωρα της ψηφοφοριας, απο επαναστατες εγινα ΑΡΝΑΚΙΑ!
Γράφει ο Σπύρος Πριφτης…
Μα τι ειχαμε ακουσει να λεει το στομα του Κακλαμανη ως πρωην ανεξαρτητος βουλευτης για την κυβερνηση! Εκανε πιο πολυ κριτικη και αντιπολιτευση στην Κυβέρνηση και απο τον ΣΥΡΙΖΑ, και μεσα σε λιγες ωρες απο ανεξαρτητος, γυριζει με τιμες και δοξα στη ΝΔ. Μα τι θεατρο του παραλογου ειναι αυτο που βλεπουμε, και ποσο υποτιμούν την νοημοσύνη μας! Οι δε Υπουργοι που κατιγορουσαν ο ενας τον αλλον στα ΜΜΕ, μετα την ληξη της ψηφοφοριας εφυγαν με αγκαλιες και φιλια! Στους λογους που εβγαλαν μεσα στην βουλη, οι βουλευτες της Συγκυβερνησης, πραγματικα μας εδωσαν να καταλαβουμε οτι αυτοι οι ανθρωποι μας κοροιδευουν! Ολοι τους μας ειπαν με βαρια καρδια και πονο, οτι δινουν για τελευταια φορα ψηφο εμπιστοσυνης σε αυτην την Κυβερνηση! Και πραγματι θα ειναι η τελευταια ψηφος εμπιστοσυνης σε αυτην την Κυβερνηση, γιατι γνωριζουν οτι οι εκλογες σε λιγους μηνες θα ειναι αναποφευκτες!
Βλεποντας τους στην βουλη,και ακουγοντας τους, ηταν λες και αυτοι οι ανθρωποι περνανε ενα δραμα! Μα ποσο θεατρο! Ελεος! Γιατι δεν παραιτούνται! Μας πως να παραιτηθούν οταν ξερουν οτι πολυ απο αυτους δεν θα εκλεγουν βουλευτες (ξανα) στις εκλογες που ερχονται! Μετα απο 3 μερες ασκοπων συνομιλιών στην βουλη, ο Ελληνας πολιτης χάνοντας τον πολύτιμο χρονο του, αφου πανω κατω ηξερε ποιο θα ηταν το αποτελεσμα ,ειδε στα καναλια ενα Σοου, που θυμιζε Σκυλοκαυγα, και τον Πρωθυπουργο που δημιουργησε αυτο το Σοου, (γιατι αυτος ζητησε μια ψηφο εμπιστοσυνης απο την κυβερνηση του, που ηξερε μαλιστα οτι θα την παρει) μονο για μια ωρα και την τελευταια μερα,εμφανιστηκε στην βουλη για να μιλησει και να μας πει, τα γνωστα που λιγο πολυ ολοι μας ξεραμε, οτι ειναι ο σωτηρας μας, και εσωσε την ηδη χρεοκοπημενη χωρα μας, απο την χρεωκοπια. Πολυ φοβαμαι οτι καποιος στις επομενες εκλογες θα πρεπει να Ενημερωσει τον Σαμαρα,οτι δεν θα ειναι ουτε Πρωθυπουργος,αλλα ουτε και Προεδρος της ΝΔ, και πολυ φοβαμαι οτι για ολα αυτα, μαλλον θα τον ενημερωση ο Καραμανλης!
Τωρα για ποιος θα ειναι ο επομενος Πρωθυπουργος, και αν θα ειναι ο Τσιπρας!- Και αν ερθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσια,θα ερθει και το Τελος του Κοσμου!
Με Συγχωρείτε εγο δεν ειμαι ο Πρετεντερης! Γιαυτο θα αποφασισει ο Ελληνικος Λαος!
ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ 4News

Δεν υπάρχουν σχόλια: