Εξοντώνουν την κοινωνία και οδηγούνται στην κατάρρευσή τους




ΠΑΣΟΚ: Γύρω - γύρω όλοι, στη μέση ο Βενιζέλος...

Πάνω από 4.000 «παπανδρεϊκοί» ζητούν έκτακτο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και αποσύνδεση από Σαμαρά, 200 συνδικαλιστές στο πανελλαδικό δίκτυο για «προοδευτική πλειοψηφία» και «κύκλοι» Σημίτη επιθυμούν σταθερή κυβέρνηση για να διαπραγματευτεί το χρέος κλείνοντας το μάτι σε εκλογές.

Ντάισελμπλουμ: Προφανώς με όρους η νέα χρηματοδότηση

Η όποια συζήτηση για την «επόμενη ημέρα» της Ελλάδας θα γίνει αφού πρώτα η ελληνική κυβέρνηση υλοποιήσει όλα τα σκληρά μέτρα για τα οποία έχει δεσμευτεί, διευκρίνισε, μετά το ΔΝΤ, ο πρόεδρος του Eurogroup Γ. Ντάισελμπλουμ. Προφανώς, είπε, αν υπάρξει νέα «γραμμή χρηματοδότησης», θα συνοδευτεί από προϋποθέσεις.

Φιέστα ελεημοσύνης - Εμπαιγμός Σαμαρά εις βάρος 2,5 εκατ. φτωχών

Τη στιγμή που η ΕΛΣΤΑΤ επισημοποιεί ότι 2,5 εκατ. Έλληνες βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας και 4 στους 10 στο όριο, ο Αντ. Σαμαράς αναπτύσσει σήμερα στο Ζάππειο πρόγραμμα «ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος», κατ' αρχήν πιλοτικά και σε πλήρη ανάπτυξη για το 7% των φτωχών!

Ιστορίες χρηματισμού - Όψιμες αντιδράσεις Μαξίμου - Αρείου Πάγου

Αντιπερισπασμός Σαμαρά - Βενιζέλου με επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για να μείνει στο σκοτάδι του παρασκηνίου η "επιχείρηση 180" για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Είχε προηγηθεί εντολή προκαταρκτικής έρευνας από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου με αφορμή αναφορά του Π. Σκουρλέτη σε παλαιότερο δημοσίευμα.

ΠΗΓΗ: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: