11:56 μμ. Μιλώντας λοιπόν σε εκπομπή της FocusWebTV ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος δήλωσε ότι «Είμαι σίγουρος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εκλογές και μπορεί να πάρει και αυτοδυναμία. Έχει καβαλήσει ένα ρεύμα το οποίο δεν συγκρατείται.




«Όλη η στρατηγική της Ν.Δ. είναι λάθος, διότι κινδυνολογεί ενώ δεν έχει αξιοπιστία. Ο κόσμος δεν την πιστεύει. Ό,τι και να πει, δεν την πιστεύει, διότι και αυτή και το ΠΑΣΟΚ με όλα αυτά που έχουν γίνει αυτά τα τελευταία χρόνια τους έχουν καταρρακώσει την αξιοπιστία. Στην ΝΔ θα μπορούσαν να σώσουν την παρτίδα, δημιουργώντας έναν καινούργιο φορέα – ομπρέλα, όπως έκανε ο Πρόντι, ο Μπερλουσκόνι, με επικεφαλής κάποιον από την νέα γενιά. Κάποιος που να μην θυμίζει στον κόσμο το παρελθόν. Σαν brand name η Ν.Δ. είναι τελειωμένη.
»Δεν πιστεύω στη ΝΔ σαν φορέα ότι μπορεί να αντιμετωπίσει με επιτυχία το σημερινό φαινόμενο ΣΥΡΙΖΑ. Επέμενα ότι χρειάζεται κάτι σαν ομπρέλα, όχι να φύγει ο κ. Σαμαράς. Θα μπορούσα να επαναδραστηριοποιηθώ και να βοηθήσω από οποιοδήποτε πόστο, χωρίς να έχω κάποια θέση συγκεκριμένη. Η ΝΔ σαν φορέας πρέπει να είναι συγκροτημένος από μια νέα εικόνα που να προσθέτει στον κόσμο ελπίδες για την ώρα που θα απογοητευτούν αναπόφευκτα από μία Κυβέρνηση, είτε του ΣΥΡΙΖΑ είτε με τον ΣΥΡΙΖΑ είτε υπό τον ΣΥΡΙΖΑ.»


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: