Ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπερασπίζεται αποτελεσματικά τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, διαβεβαίωσε ο κ. Αλέξης Τσίπρας.

Αλ. Τσίπρας: Αποτελεσματικός διαπραγματευτής ο ΣΥΡΙΖΑ
Μιλώντας σε λαϊκή συνέλευση στα Πετράλωνα, που διήρκησε περίπου 3 ώρες, ο κ. Τσίπραςαναφέρθηκε στο κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην Ευρώπη. Ο ίδιος υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συνέβαλε καθοριστικά στη διαμόρφωση της ατζέντας, αφού όλοι μιλούν για αλλαγές.
Επίσης, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε ότι το κόμμα του θα ακυρώσει τους εφαρμοστικούς του μνημονίου νόμους και θα φορολογήσει τον πλούτο και προσέθεσε ότι παραμένει σταθερός στη θέση του υπέρ της διεξαγωγής λογιστικού ελέγχου του χρέους. Στο σημείο αυτό, κατηγόρησε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ότι αρνούνται τον συγκεκριμένο έλεγχο, γιατί φοβούνται ότι θα βγάλει «λαυράκι».
Απαντώντας στις επικρίσεις ότι το κόμμα του δεν μπορεί να διαπραγματευτεί στην Ευρώπη, ο κ. Τσίπρας υποστήριξε ότι το ΣΥΡΙΖΑ θα λέει αυτά που θέλει ο ελληνικός λαός και όχι αυτά που περιμένουν να ακούσουν οι ξένοι συνομιλητές. «Συγγνώμη που δεν καθόμαστε προσοχή όπως οι άλλοι» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Επιπλέον, υπερασπίστηκε το δικαίωμα της διαφορετικής άποψης που διατυπώνουν στελέχη του κόμματός του, λέγοντας ότι αυτό είναι πλούτος για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: