Η νέα Ρωσία ζήτησε από τα ΗΝΩΜΈΝΑ Έθνη να αναγνωρίσουν την κυριαρχία της


   
    Το νομικό τμήμα του λαϊκού μετώπου της Νοβορώσιας προσέφυγε στον ΟΗΕ με επίσημη επιστολή του ζητά να κινήσει την δικαστική διαδικασία κατά της Κυβέρνησης της Ουκρανίας για την γενοκτονία των κατοίκων του Donbass.


Η δήλωση ανέφερε ότι στο έδαφος της Ουκρανίας δεν έχουν συμμορφωθεί με τις αρχές της ισότητας , Ο Yatsenyuk ως Πρωθυπουργός αποκάλεσε του κατοίκους του Donbass “υπανθρώπους”. Στο πλαίσιο αυτό, οι ακτιβιστές ζήτησαν να αναγνωρισθεί η κυριαρχία της Νέας Ρωσίας. Ειδικότερα είπαν ότι “μετά το δημοψήφισμα και τις νομοθετικές και εκτελεστικές αρχές των σχετικών αποφάσεων, υπάρχει κάθε λόγος να εξασφαλιστεί η ανεξαρτησία τους σε παγκόσμια αναγνώριση.

Οι ακτιβιστές επέκριναν επίσης τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Barack Obama και τις δυτικές χώρες που έκαναν τους “ΤΥΦΛΟΥΣ” στα εγκλήματα που διαπράττονται από την Ουκρανία.

Το χειρότερο είναι ότι ο Δυτικός κόσμος έχει παραμείνει κατά κάποιο τρόπο τυφλός ακόμη και στα τερατώδη εγκλήματα των τάφων που βρέθηκαν στο Donetsk. Οι Έγκυες γυναίκες συμπεριλαμβάνονται μεταξύ αυτών που βασανίστηκαν και δολοφονήθηκαν από τις δυνάμεις ασφαλείας της Ουκρανίας, και δεν υπάρχει λόγος για να είναι τρομοκρατημένη η ανθρωπότητα. Ήδη, ο ΟΑΣΕ έχει αναγνωρίσει το γεγονός και αυτό υπογράφεται σε κείμενο δικού του εγγράφου.

Το “Λαικό μέτωπο της Νοβορώσιας” είναι προβληματισμένο ως προς το ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ κατηγορεί την Ρωσία για επιθετικότητα και δηλώνει ότι θα ακυρώσει όλες τις κυρώσεις προς την Ρωσία μόνο αφού το κράτος της Ρωσίας πάψει να στέλνει στο Donbass ανθρωπιστική βοήθεια. Σύμφωνα με τους ακτιβιστές, ο Obama στηρίζει τη γενοκτονία των κατοίκων της Νοτιοανατολικής Ουκρανίας.









Δεν υπάρχουν σχόλια: