Οι Πολιτοφύλακες κρέμασαν την σημαία της DNR πάνω από το αεροδρόμιο του Donetsk



Ο Motorola είπε ότι σκοτώθηκε ο νέος διοικητής του στρατού του αερολιμένα το οποίο είναι υπό τον έλεγχο των δυνάμεων της πολιτοφυλακής.


Ο Στρατός του DNR κατάφερε να καταλάβει όλα τα στρατηγικά σημεία του αεροδρομίου του Donetsk. Ο θρυλικός διοικητής της πολιτοφυλακής με το χαρακτηριστικό ψευδώνυμο “ Motorola “ είπε στο LifeNews στον Semen Pegova ότι σήμερα κατάφεραν να υψώσουν τις σημαίες της DNR και της Νέας Ρωσίας πάνω από τον τερματικό σταθμό του Αεροδρομίου.
Σε κάθε περίπτωση το αεροδρόμιο είναι υπό τον έλεγχο μας. Αλλά με την Ουκρανική φρουρά δεν είμαστε ικανοποιημένοι.

Σύμφωνα με τον ίδιο, απομάκρυναν τις δυνάμεις ασφαλείας , παρ όλα αυτά , συνεχίζουν οι δυνάμεις ασφαλείας να βομβαρδίζουν το αεροδρόμιο, που έχει καταληφθεί τώρα όπως και οι γύρω Ειρηνικές περιοχές του Donetsk , από την πολιτοφυλακή .


“Χρησιμοποιούν το βαρύ πυροβολικό “Grad” και “Hurricanes” Παντού πυκνός καπνός, οι Ουκρανικές δυνάμεις προσπαθούν να υποχωρήσουν “ εξήγησε ο Motorola.
- Γνωρίζω ότι αυτό που κάνουν είναι ένας αντιπερισπασμός από μια ομάδα ανθρώπων που δεν υπόκεινται σε κανέναν έλεγχο και δεν εκτελούν τις διαταγές κανενός.


Σφοδρές μάχες για το έλεγχο του αεροδρομίου του Donetsk βρίσκονται σε εξέλιξη εδώ και μια εβδομάδα. Ο Στρατός της DNR έπρεπε να απαντήσει σε μια μαζική επίθεση της Εθνικής Φρουράς, η οποία προσπαθούσε να ξεφύγει από τη περικύκλωση της ίδιας της πόλης που βρισκόταν εδώ και αρκετό καιρό. . Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου η πολιτοφυλακή ήταν σε θέση σταδιακά να απωθήσει τις δυνάμεις ασφαλείας από το έδαφος του αερολιμένα, όπου οι δυνάμεις ασφαλείας συχνά βομβάρδιζαν κατοικήσιμες περιοχές του Donetsk. Πριν από λίγες ημέρες μετά από βομβαρδισμούς και επιθέσεις του πυροβολικού σκοτώθηκαν τουλάχιστον 20 πολίτες.

http://politikus.ru/

Δεν υπάρχουν σχόλια: