Και οι) Υποβρύχιες μίζες συντηρούν τον Έρωτα των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ..

(



Η σημερινή συμφωνία του πολιτικά απένταρου Σαμαρά και του υποβρύχιου Βενιζέλου έρχεται να επανα_δημοσιοποιήσει την ερωτική κατάληξη των δύο ανδρών. 
Η ψήφιση και στήριξη των νέων μέτρων από το ΠΑΣΟΚ και η νομική προστασία του Βενιζέλου από τη ΝΔ είναι τα δύο σκαλοπάτια που θα ανέβουν, οι δεν τους λες και νεόνυμφους, στο γαμήλιο δρόμο του Μνημονίου. Η εξεταστική για τις μίζες που αποδεδειγμένα έπεσαν στα υποβρύχια με εκατομμύρια ευρώ λεηλατημένα για άραβες, έλληνες αλλά και γερμανούς μπαταχτσήδες είναι το φόβητρο της εκ νέου ερωτικής κατάληξης. 
Μιας ερωτικής κατάληξης που μπορεί μεν να οδηγεί το ΠΑΣΟΚ σε ελώδη βιβλικά εδάφια, όπου η επόμενη ψήφος θα έχει τεράστια αξία λόγω της συλλεκτικής της αξίας..
 Τα ίδια και για τον πολιτικά απένταρο Σαμαρά που βλέπει το πολιτικό του μέλλον να το εγγυάται ένας …Ευάγγελος Βενιζέλος, κάτι Φαύλοι που γράφουν στο Ίντερνετ και ο παράξενος πατριώτης ο Μπουμπούκος ..
Πρόκειται μία μοναδική ιστορική εμφάνιση τουλάχιστον στον Δυτικό πολιτισμό μιας και σε αποικίες τέτοια καθεστώτα ήταν συνήθη. 
Το ολοκληρωτικό καθεστώς του Μνημονίου στην Ελλάδα στηρίζεται αποκλειστικά σε μία ορχήστρα κοινών απατεώνων που η μεταξύ τους εμπιστοσύνη στηρίζεται σε αμοιβαίες σχέσεις και δηλωμένα κοινά ανταλλάγματα , μίζες, νομική/δικαστική ασυλία που εξυπηρετούν τηλεοπτικοί δοξασμένοι “δικαστές”-υπάλληλοι και στήριξη οικονομικών μερών-μέτρων ενός προγράμματος που σημαδεύει αλύπητα τον λαό μιας χώρας.. της Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια: