Ο Σαμαράς στηρίζει Βενιζέλο για υποβρύχια-λίστα Λαγκάρντ

"ΤΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΠ' ΕΞΩ" ΛΕΕΙ ΑΔΕΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ Κ.Ο. ΤΗΣ Ν.Δ.

Είναι ξενόδουλος & το δείχνει! 
05/11/13 
Tους δύο συνυπεύθυνους της πολιτικής εξόντωσης των Ελλήνων, τον Ε. Βενιζέλο και τον Γ. Στουρνάρα, στήριξε ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς «αδειάζοντας» την Κοινοβουλευτική του Ομάδα και τα στελέχη της Ν.Δ.
Για τον πρώτο και αναφορικά με την υπόθεση των υποβρυχίων και η λίστα Λαγκάρντ, όπως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει τεράστιες ευθύνες και θα έπρεπε να έχει καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο κ. Σαμαράς υποστήριξε πώς «δεν βρέθηκε τίποτα εναντίον του». «Για τα υποβρύχια έγινε Προανακριτική και Εξεταστική το 2011 και δεν βρέθηκε τίποτα σε βάρος του. Το ίδιο και για τη λίστα Λαγκάρντ».
Το ότι έβαλε την υπογραφή του σε μία σύμβαση που «μπάζει» από παντού και χρέωσε με 1,3 δις ευρώ τους Έλληνες φορολογούμενους δεν λέει τίποτα στον κ. Σαμαρά, όταν έχουν ήδη πληρωθεί 2,3 δις ευρώ και το Πολεμικό Ναυτικό έχει παραλάβει μόλις ένα υποβρύχιο.
Το ότι επίσης η Ν.Δ. ως αντιπολίτευση δεν είχε ψηφίσει αυτή τη σύμβαση, αλλά αντιθέτως έκανε λόγο για «σκάνδαλο», πάλι δεν λέει τίποτα στον κ. Σαμαρά. Προσφέρει κάλυψη στον κ. Βενιζέλο κάνοντας τη Ν.Δ. συνένοχη σε ένα σκάνδαλο μόνο και μόνο για να παραμείνει στην εξουσία λίγο ακόμη.
Όσον αφορά τον κ. Στουρνάρα, υποστήριξε ο πρωθυπουργός πώς «βοήθησε να γυρίσει το καράβι». Μάλλον να βουλιάξει το καράβι ήθελε να πει και να πεθάνουν οι Έλληνες.
Απέδωσε δε τις αντιδράσεις των βουλευτών του στο ότι ο υπουργός Οικονομικών «δεν κρύβει και δεν κρύβεται. Τα λέει έξω από τα δόντια». Και ενώ τα έλεγε αυτά, βουλευτές της Ν.Δ. σε άλλα τηλεοπτικά κανάλια επιτίθεντο με σφοδρότητα στον κ. Στουρνάρα (όπως η Ελίζα Βόζεμπεργκ), λέγοντας πώς «δεν έχει καμία σχέση με τη Ν.Δ. και δεν προέρχεται από το χώρο της κεντροδεξιάς».
Αλλά, κατ’ όπως φαίνεται τον κ. Σαμαρά δεν τον ενδιαφέρει τι λένε οι βουλευτές του, αλλά το γεγονός, ότι «τον θέλουν οι απ’΄έξω».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: