Ακούτε τα βίντεο του Σαμαρά & πείτε μας? Είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης πολιτικός!


Θυμηθείτε τι έλεγε ο κ.Σαμαράς πριν τις εκλογές... [video] διαδώστετο παντού!!



Μπορεί να έχουμε οι Έλληνες εμπιστοσύνη σε αυτό τον άνθρωπο! Μπορεί αυτός ο άνθρωπος να λύσει τα προβλήματα προς όφελος των Ελλήνων! Είναι σε θέση αυτός ο αναξιόπιστος να διαπραγματευτεί με τους δανειστές? Υπερασπίζοντας το Εθνικό δίκαιο?Όχι, όσο τα δυο κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με αυτούς οι άλλους αρχηγούς κυβερνούν τη χώρα τα πολιτικά αδιέξοδα θα μεγαλώνουν,η κρίση αξιών θα μεγαλώνει, η εθνική συνείδηση θα συρρικνώνετε , η φτώχεια & η υπογεννητικότητα θα μεγαλώνουν, άρα σε βάθος χρόνου θα έρθει η πολιτισμική αφομοίωση, η εξαφάνιση του κράτους έθνους των Ελλήνων! 
Νομοτελειακά σήμερα αυτοί που πέρασαν από το τιμόνι της χώρας κυρίως μετά το 1982 φέρονται ως οι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την οικονομική  καταστροφή  της χώρας & την εξαθλίωση του Ελληνικού λαού.
Αυτούς τους πολιτικούς που παρέδωσαν χωρίς την εντολή του Ελληνικού λαού την κατοχή της Ελλάδας στους τοκογλύφους δανειστές τους κρατούν "δεμένους" το ξένο πολιτικό οικονομικό κατεστημένο, Ευρωπαίοι & Αμερικάνοι  γνωρίζουν από πρώτο χέρι, πότε & πόσα χρήματα ως μίζες πήραν τα κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ & κυβερνητικά πρόσωπα κυρίως μετά το 1995-2010, βλέπετε υπόθεση ΖΗΜΕΝΣ, Χρηματιστηρίου, υποβρυχίων, λίστα Λακάρντ, κ.λ.π.  Αυτούς τους πολιτικούς σήμερα τους χρησιμοποιούν "εκβιαστικά"για να παίρνουν μέτρα προς όφελος των δανειστών & της παγκόσμιας διακυβέρνησης!
Άρα η μοναδική ελπίδα του Ελληνικού λαού για μια εθνική διέξοδο από το μονόδρομο της εθνικής καταστροφής, είναι η άμεση ανατροπή αυτού του σάπιου πολιτικού συστήματος.  Η Αντικατάσταση της σημερινής κατοχικής διακυβέρνησης από μια πατριωτική εθνική κυβέρνηση που θα οδηγήσει τη χώρα με αξιοπρέπεια έξω από τα μνημόνια & τη χώρα σε μια ισόρροπη ανάπτυξη με δίκαιη αναδιανομή του πλούτου. Προχωρώντας παράλληλα σε  δικαστική έρευνα & τιμωρία των ενόχων που οδήγησαν τη χώρα στα μνημόνια της υποταγής & στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας της χώρας! 
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Αντώνης Σαμαράς & Γιώργος Παπανδρέου οι χειρότεροι κυβερνήτες της χώρας μετά το 1950! Οι μεγαλύτεροι ψεύτες πολιτικοί του νεώτερου Ελληνικού κράτους!

ΑΝΑΡΤΗΣΗ "ΑΝΑΤΡΟΠΗ" Θ.ΣΙΑΒΡΑΚΑΣ
Δείτε δυο βίντεο παρακάτω...




Δεν υπάρχουν σχόλια: